sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Busaba 22.1.2011

Tähän thairavintolaan olimme etukäteen tutustuneet netissä.Busaba oli saanut kovin kehuvia arvosteluja kävijöiltä ja kun vielä löysimme ravintolan Mondon Lontoo-oppaasta, päätimme yrittää mahdollisuuksien mukaan tutustua Busabaan. Kävimme hakemassa Piccadilly Circusilta liput musikaaliin ja ravintola olikin mukavasti lähistöllä. Kävelimme liput saatuamme Wardour-katua jonkin matkaa eteenpäin. Katu oli täynnä erilaisia etnisiä, lähinnä aasialaisia ravintoloita. Jalat jo päivän shoppailun kuluttamina huomasimme ihanan ravintolan kadulla ja mietimme, luovutammeko jo ja menemme sinne, kun tajusimme, että ravintola olikin juuri Busaba.

Tunnelma 

Ravintola oli melko tyhjä, olimme myöhäisellä lounaalla noin klo. 17 aikoihin. Tarjoilija kertoikin myöhemmin, että iltaisin ravintolaan on tulijoita niin paljon, että ihmiset jonottavat ulkopuolella. Ravintolan tunnelma oli jotain Asia meets Scandinavian Design tyyppistä, joka miellytti meitä kovasti. Ihastuimme myös ideaan siitä, että pöydät olivat suuria ja yhteen pöytään mahtuu useita seurueita.

Busaban sisustusta
Palvelu
Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Meistä pidettiin hyvä huoli ja palvelu oli nopeaa.


Meidän ehdoton lemppari thairuuan kanssa
Ruoka
Sitten pääasiaan eli ruokaan. Ruoka oli aivan täydellistä! Alkuun tilasimme todella maistuvat kananyytit (Pandan chicken with garlic and coriander root wrapped in pandan leaf 5.50£).Pääruuaksi tilasimme vihreää currya kanalla (Green chicken curry with pea aubergine and corn 8.60£)ja kanaa ja cashew pähkinöitä (Chicken butternut squash with cashew nut and dried chilli 6.80£) Tulimme makuelämyksistä erittäin iloiseksi ;-)Paikka on siis ketjuravintola ja pisteitä löytyy ympäri Lontoota. Kyseinen ravintola, jossa me vierailimme on ketjun ensimmäinen ravintola Lontoossa. Voimme vain toivoa, että tämän tasoisia laadukkaita thairavintoloita saisimme myös Suomeen! Hinnaksi lounaalle tuli kahdelta hengeltä yhteensä juomineen 34£. 
Busaba

Tunnelma            9+
Palvelu                9
Ruoka                  9
Hintalaatusuhde   9 1/2

106-110 Wardour St

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti