lauantai 15. toukokuuta 2021

Ekaa kertaa Kallion Flät no 14:ssa!

Ootko käynyt jo Flät no 14:ssa? Tämä Kallion Karhupuistossa sijaitseva kaupunkilaisten olohuone toimii niin kahvilana, ravintolana kuin viinibaarina - ihan miten itselle sopii. Usein oma tie vie puiston toisella laidalla sijaitsevaan Wayhin, mutta tällä kertaa jonotus ei napannut, ja päädyttiin ystävän ehdotuksesta Flät no 14. Ja onneksi mentiin! Flät no 14 on nimittäin tosi kiva ja viihtyisä paikka! Fiilis ja palvelu oli superystävällistä ja mukavan rentoa.

Flät no 14 menun annoksista sai valita mieleisensä 3, 5 tai 7 annoksen kokonaisuuden. Nyt rajoitusten aikana oli tarjolla päivämenu, mutta iltamenu paikassa näyttäisi olevan erikseen. Settiin kuuluu myös pari palaa hapanjuurileipää. Leipä oli aivan hyvää, muttei mun mielestä yltänyt oman suosikkini Wayn hapanjuurileivän tasolle. Sehän oliskin mahtava juttu, jos Flätissä tarjottava leipä oliskin Wayn leipää!

Lounassalaatti tällä viikolla sisälsi paahdettua perunaa, kylmäsavustettua possua, kananmunaa, kirsikkatomaatteja, hapanjuurikrutonkeja ja aiolia. Ja oli todella herkullisen näköinen ja makuinen.Kolmen setin annokseen (12 €) valitsin randomisti annokset, joita just nyt halusin maistaa. Täyteläinen puuro oli ihanaa! Tässä puurossa maku, rakenne ja lisukkeet olivat kohdillaan.Hapanjuurileivän kanssa halusin maistaa sekä avokadoa että kylmäsavulohimoussea. Molemmat annokset olivat superhyviä. Maistuivat aivan ilman leipääkin, mutta sopivat passelisti hapanjuurileivän kera. Annosten kera maistui tällä kertaa suodatinkahvi (2,80 €), vaikka monenlaista juomaa on Flätissä myös valittavana. Flät no 14 oli minulle ihana uusi tuttavuus, jota lämpimästi suosittelen. Täällä nimittäin toimi kaikki tosi kivasti. Ruoka oli tosi hyvää ja sopivan hintaista, palvelu ystävällistä ja ripeää. Tullaan toistekin!
 


Viides linja, 14
Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti