maanantai 18. helmikuuta 2019

Wayssa lounaalla!

Leipomo ja viinibaari Wayssa kävimme illastamassa ihan ensimmäisinä aukiolopäivinä. Ihastuimme Wayn ruokiin ja juomiin todella - ensivierailustamme Wayssa pääset lukemaan tästä. Silloin tällöin ohikulkiessani olen käynyt Waysta hakemassa hapanjuurileipää kotiin, mutta ehdinpä tänne kerran aivan sattumalta lounaalle. Lounaita Way on tarjonnut hetken aikaa ja olipa kiva päästä testaamaan paikan lounas. 

Lounaslista helmikuun viikolla 7 näytti tältä. Minusta mukavan monipuolista lounastarjontaa. 


Ihan ykkösjuttu Wayn lounaalla on hapanjuurileipä kera voin. Ja tietenkin se, että lounaalla käydessä voi ostaa leivän tai puolikkaan kotiin mukaan. 


Wayn leipä on niin hyvää, että lounaalla salaatin kanssa tuli syötyä leipää pari palaa. 


Päivän lounas oli tulinen kikhernesalaatti, jossa oli kikherneiden lisäksi lämmintä hummusta, maa-artisokkaa, lehtipersiljaa ja salaattia. 


Salaatti oli herkullinen. Maultaan salaatti oli sopivan tulinen - ei lainkaan liikaa ja maku muutenkin oli hyvä. Parasta antia salaatissa minun mielestäni oli ihanat maa-artisokat, jotka olivat niin herkullisia! Salaatissa oli muutenkin kivat ainesosat.  


Ensi alkuun salaatti näytti kooltaan aika pieneltä, mutta maa-artisokkia oli runsaasti ja salaatti olikin yllättävän täyttävä ja juuri sopivan kokoinen lounaaksi. 


Wayssa lounastetaan arkisin klo 11-14 ja lounas kustantaa 11 €. Way on ihana paikka, jossa kannattaa poiketa mihin aikaan vaan - niin aamulla, päivällä kuin lounaallakin. Way on auki viikon jokaisena päivänä, maanantaista lauantaihin aamusta iltaan (yöhön) ja sunnuntaisinkin klo 9.00-16.00. Meiltä Waylle vahva suositus!

Way - Bakery and Wine bar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti