tiistai 28. marraskuuta 2017

Ravintola Kerhossa hampurilaisilla!

Tuusulan Hyrylään on jokin aika sitten perustettu uusi ravintola. Ravintola Kerho sijaitsee entisen upseerikerhon tiloissa, upeassa rakennuksessa. Kerhon perustajia ovat Konditoria PH7:n omistajat Toni ja Pedra Rantala sekä Pasi Pärssinen. Kerhossa tarjotaan arkisin lounasta ja iltaisin sekä viikonloppuna ruuat voi valita a la carte -listalta. Ravintolan yhteydessä on myös pieni kahvila ja myymälä, josta voi ostaa ihania herkkuja, kuten sitä mahtavaa juurileipää, jota olen useampaan kertaan hehkuttanut eri somekanavissa. Ja ihan syystä. Tämäkin kaunokainen katosi parempiin suihin hetkessä.     Syyslomalla kävimme maistelemassa paikan lounasta, johon olimme kyllä kovin tyytyväisiä. Erityisesti ihastutti lounaalla tarjotut leivät. Seuraavaksi oli vuorossa lounaalta saadun tutusmistarjouksen hyödyntäminen eli arki-iltapäivisin voimassa ollut hampurilaistarjous (kaksi hampurilaisannosta yhden hinnalla!). Olikin muuten ihanaa luksusta töiden ja juoksulenkin jälkeen suunnata ravintolaan syömään! 

Ihan alkuun saimme eteemme Kerhon mahtavan leipäkorin, jossa oli neljää erilaista leipää. Ihastuin appelsiini-fenkoli-leipään syyskuisella Tukholman risteilyllä ja edelleen se oli yhtä ihanaa. Leivässä on ihan mahtava lakritsin maku. Lisäksi leipäkorissa oli levainia, ruisleipää ja patonkia. Leipien kera oli voita ja raikasta tuorejuustoa. 


Yllätyksenä leipien jälkeen saimme kovin kauniin keittiön tervehdyksen. Tämä kaunis annos sisälsi ruijanpallasta, palsternakkaa ja kastikkeen. Ihana, maukas suupala. Kerhon hampurilainen oli kokonaisuudessaan mahtava setti. Hampurilaisen kanssa tarjottiin herkulliset ranskalaiset, coleslawta ja itse tehtyä ketsuppia. Hampurilainen oli maultaan todella herkullinen. Briossisämpylän välissä oli mediumiksi paistettu naudanlihapihvi, pikkelöityä punasipulia, cheddar-juustoa, tomaattia ja majoneesia. 


Hampurilaisessa riitti syötävää. Tykkäsin briossisämpylästä ja täytteiden maltillisesta määrästä. Parasta tässä hampurilaisessa oli makujen tasapaino ja juuri minun makuun paistettu pihvi. Erinomainen esitys yhdestä lemppariruuastani!

Kerhon burgeri sai meiltä hyvät pisteet! Annos kokonaisuudessaan oli todella maukas ja täyttävä, joten jälkiruuille ei tällä kertaa ollut tilaa. Palvelu Kerhossa oli ystävällistä ja huomaavaista ja arki-iltanakin ravintolassa oli mukavasti väkeä. Tällä kertaa söimme hampurilaiset todella edullisesti, mutta hinta on tässä annoksessakin normaalistikin aivan hyvä (17,60 €). Suosittelen lämpimästi vierailemaan Kerhossa! Ravintolan iltamenu on houkutteleva ja hinnoiltaan varsin maltillinen. Kahteen otteeseen käytynä Kerho on minusta kiva, herkullista ruokaa tarjoava ravintola. Ja niin tykkään ravintolan pikkupuodista, josta viimeksikin ostettiin jälkiruuat eli ihanat suklaalakritsipallot kotiin herkuteltavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti