maanantai 6. helmikuuta 2017

Raawka Cafe ihastutti Vaasassa

Aivan sattumalta eksyin Vaasassa ihanaan Raawka Cafeeseen, joka tarjoaa kasvisruokaa ja raakakakkuja. Katuständi oli niin houkuttelevan ja stailin näköinen, että oli pakko poiketa 20 metriä kurkkaamaan mesta ihan paikan päälle.  


Raawka Cafe olikin ihastuttava kahvila, moderni ja viihtyisä. Kiinnitin heti huomioni taideteoksiin kahvilan seinällä. Saattaisin haluta omaa kotiani koristamaan yhden Zarah Holmbergin upeista teoksista. Olivat niin minun makuuni.

Cafe Raawka tarjoaa siis kasvisruokaa ja vegaanista ruokaa. Kahvilan keittiössä valmistetaan päivän lounaat, voileivät, raakakakut ja smoothiet. 

Minä saavuin paikalle hieman lounasajan jälkeen, mutta lounassalaatti luvattiin vielä tarjota minulle. Mahtavaa palvelua. Päivän lounassalaatti oli tosi maukas ja herkullinen ja täyttävä. Salaattiannos sisälsi kvinoaa, linssejä, paahdettua munakoisoa, hummusta, hasselpähkinäströsseliä, kirsikkatomaatteja, rusinoita ja yrttejä. Oikein ihana lounasannos. 
Ihailin vitriinissä esillä olleita upeita raakakakkuja, mutta maistaminen jäi seuraavaan kertaan. Kun seuraavan kerran matkaan Vaasaan, niin silloin on kakkujen maistelun aika Raawkassa. Kaunis tulppaanikimppu toi ihan keväisen fiiliksen - ihana kahvila, ihanat kukat! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti