perjantai 19. helmikuuta 2016

Cargo - ihana kahvila ja kasvisravintola

Olin bongannut tämän viehättävän, merikonteista rakennetun kahvilan jo viime syksynä Ruoholahteen matkatessani. Kiireesti ohikulkiessa olin laittanut korvan taakse kivan näköisen mestan; siksipä oli hurjan ihanaa päästä tutustumaan Cargoon tarkemmin. 


Vuoden jokaisena päivänä auki oleva Cargo on kahvila ja kasvisravintola. Paikka on mahtava. Tunnelma on ihana ja täällä viihtyy ensimetreistä lähtien. Cargossa voi nauttia laadukkaita juomia ja pääosin maidottomia, sokerittomia, gluteenittomia ja ravintorikkaita vege- ja vegaaniruokia. Villiyrttispesialisti Sami Tallberg on vuoden alusta vastannut Cargon ruokatuotteista. Ilo oli kippistellä luonuproseccolla Cargon ja Sami Tallbergin yhteistyölle, cin cin! 

Cargossa on tarjolla mielenkiintoinen juomavalikoima. Luomuprosecco oli toki meidän makuun. Uusi tuttavuus oli hiilihapotettu, agavesiirapilla makeutettu luomulimonadi Wostok. Päärynä-rosmariin ja aprikoosi-manteli -maut testasimme ja tykkäsimme. Hyvä vaihtoehto vaikka silloin, kun alkoholi ei sovi iltaan. Oikein raikas juoma myös kuumana kesäpäivänä. 


Sateista iltaa lämmitti tulinen kurpitsasosekeitto, joka tarjoiltiin lehtikaalipeston ja tosi hyvän siemennäkkärin kera. Keitto oli maukas ja terveellisen makuinen. 


Munakoisoa, tummaa riisiä ja fenkolisikurisalaattia maistoimme alkukeiton jälkeen. Ja tykkäsimme. Munakoiso on yksi lempparivihanneksista ja Cargon munakoiso oli eri maukas. Pirtsakka salaatti sopi paremmin kuin hyvin lempeän munakoison ja tumman riisin kaveriksi. 


Me diggasimme Cargon meiningistä. Tänne tekisi heti mieli tulla testaamaan kasvislounas, jota tarjoillaan maanantaista perjantaihin klo 11-14. Kasvisruoka maistuu meille molemmille, vaikkemme kasvisruokailijoita olekaan. Cargon lounaalta varmasti löytyisi inspiraatiota omiin kotikokkailuihin. 

Cargon aamupalaa tarjoillaan arkisin klo 7.30 lähtien ja viikonloppuisin klo 10.00 alkaen. Cargon illallinen kuulosti myös houkuttelevalle, maistuisko sulle kolmen ruokalajin vegaanimenu..? Illallista tarjoillaan torstaista lauantaihin klo 15.00-21.00. Illallisen hinnat olivat varsin kohtuulliset ja kekkereiden ruokatarjonnan perusteella hinta Cargossa vastaa laatua. 

Cargo, Ruoholahdenranta 8

2 kommenttia:

  1. Oi että! olen ihastellut Cargokuvia instagramissa ja kyllä sinne on vaan päästävä, näyttää niin herkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosi magee paikka. Ruoka oli herkullista ja terveellistä! :) Kannattaa ehdottomasti mennä!

      Poista