sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Lounas Deli Café Mayassa!

Deli Café Maya valikoitui torstain lounaspaikaksi. Deli Café Mayassa olen aiemmin käynyt brunssilla sekä aiemmin samoissa tiloissa viihtyneissä Lupolossa ja Elviirassa. Tila on pieni ja viihtyisä Täällä on upea katto, jota kannattaa ihailla ja tosi tyylikkäät pöydät ja tuolit.  

Deli Cafe Mayan runsas salaattipöytä oli aseteltu tarjolle pienehköön pöytään. Kaikki tarjoomukset eivät ihan päässyt oikeuksiinsa näin pienessä tilassa. Tykkäsin kirkkaanpunaisista kulhoista, joissa osa salaateista oli tarjolla. Olivat ihanan värikkäät. 


Tällä kertaa en kaikkia salaatteja maistanut, koska valitsin lounaan pääruualla ja halusin myös mahduttaa lounasjälkkärin vatsaan. Kuten kuvista näkyy, tarjolla oli useampaa ruokaisaa salaattia ja Deli Café Mayan itse leivottuja luomusämpylöitä. 



Lautasen sai taas hyvin täyteen. Tonnikalatahna oli hyvä. Samoin tykkäsin kovasti sämpylästä ja salaatista, jossa oli ainakin selleriä ja pekaanipähkinää. Oliviit maistuivat myös.  


Oma suosikkini salaattipöydässä oli munakoisot ja bataatit. 


Pääruokaa ei löytynyt buffasta, vaan se tarjoiltiin pöytiin suoraan keittiöstä. Kurpitsa-kikherne-kookoscurry oli hyvä. Annos oli maukas ja kaunis. Ihana kasvisruoka. Ja kyllä, tästä setistä tuli täyteen. 


Deli Cafe Mayan lounaaseen sisältyi kahvi ja jälkiruoka. Jälkiruoka oli yksi parhaimmista lounaan antimista. Porkkanakakku oli kuohkea ja maukas. Erityisesti pidimme kuorrutteesta, joka oli meistä poikkeuksellisen hyvä. Laadukas kakku, ja pala oli kooltaan sopivan pikkuriikkinen.  


Deli Cafe Mayan lounas oli hyvä. Salaattipöydän antimiin en täysillä tutustunut, mutta vakkarilounaskamuni kehui salaatteja. Ne mitä itse maistoin, olivat hyvänmakuisia. Pääruokani oli onnistunut ja porkkanakakku oli hyvä päätös lounaalle.  

Lounas toimi Deli Cafe Mayassa ihan riittävän sutjakkaasti, siitä huolimatta, että paikka oli tupaten täysi. Hieman hankalaa tosin oli pöytien välistä kammeta itsensä hakemaan santsiannosta. Pöytiin tarjoiltava lämmin ruoka on lounaalla minulle mieluisampi vaihtoehto kuin noutopöydässä oleva, tästä pointsit Deli Café Mayalle. Deli Café Mayan lounas pääruuan kanssa kustansi 12 € ja oli aivan hyvä hinta tästä setistä. Deli Café Mayassa on muuten tarjolla päivän  kahden lounasannosten lisäksi viikottaiset neljä eri pääruokavaihtoehtoa ja aina löytyy vegaaninen ja kasvisvaihtoehto. Deli Café Maya

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti