torstai 10. joulukuuta 2015

Cafe Trocaderon raikas, maukas ja värikäs lounas!

Eräänä päivänä, matkalla toiseen lounaspaikkaan, kuljimme Cafe Trocaderon ohi. Paikka oli tupaten täynnä lounastajia. Kurkkasimme sisään ja saimme vinkin, että kannattaa tulla heti klo 11 paikan päälle, niin varmasti mahtuu. Mehän toimimme ohjeen mukaan. Tiistaina klo 11 olimme Cafe Trocaderon ekat lounastajat, mutta eipä kestänyt kovin montaa minuuttia, kun pöydät alkoivat täyttyä.


Kurkistuskäynnillämme jo kiinnitimme huomiota Trocaderon värikkääseen ja runsaaseen salaattipöytään. Maistoin tietenkin kaikkia tarjottavia.


Pidin siitä erityisesti, että Trocaderon salaattipöydässä oli valinnanvaraa ja tietenkin siitä, että kaikki tarjottavat olivat raikasta ja maukasta syötävä. Näitä tarjoomuksia oli ilo syödä. Täällä määrä ei korvannut laatua, vaan kaikki salaattipöydän antimet olivat hyviä.  


Tällä kertaa oli todella vaikea valita omia suosikkeja salaattipöydästä, kun kaikki maistui niin hyvälle. Santsasin kyllä molempia tahnoja, papuja, viininlehtikääryleitä, oliiveja ja punajuuria. Lämmin, vastaleivottu leipä kruunasi upean kokonaisuuden. 


Trocaderon salaattipöytä on ruokaisa. Salaattipöytä riittäisi hyvin lounaaksi ilman erillistä pääruokaa. 
Me emme malttaneet syödä pelkkää salaattia, vaan otimme myös lämpimät ruuat. Moussaka oli hyvä. Munakoisot olivat pehmeitä ja hyvän makuisia. Lupauksen mukaisesti aivan sulivat suuhun. Olin erittäin tyytyväinen valintaani.


Maistoin myös lounaskamuni Tuulan lasagnea. Pidin tästäkin. Lasagnessa oli reilusti lihaa ja maku oli oiva. Ihastelimme myös kaunista lautasta.


Trocaderon lounaalla oli erittäin hyvä hintalaatusuhde. Lounaamme kustansivat noin kympin ja ruoka oli tosi hyvää. Me ihastuimme myös paikkaan ja sen välittömään tunnelmaan. Kahvilan tarjoilija palveli meitä ihanan tuttavallisesti ja hän huolehti lounasasiakkaista huippuhyvin.

Cafe Trocaderon lounas kannattaa ehdottomasti kokea. Tänne jos menee kerran, tulee varmaan toistekin. Laadukas ja maukas ruoka ja hyvä hintalaatusuhde ovat aina vahvoja valtteja. Tähän kun lisätään vielä viehko tunnelma ja välitön, hauska palvelu, niin lounaskokemus on erinomainen. Suosittelemme lämpimästi! 

2 kommenttia:

  1. Oi, olen kulkenut tästä usein ohi ja miettinyt lounasta. Näyttää ja kuulostaa tosi ihanalta, rakastan monipuolisia salaattipöytiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli pakko mennä kurkistuskäyntimme jälkeen, kahvilassa oli niin kiva tunnelma. Lisäksi houkutteli toki tuo värikäs salaattipöytä. Pöydän antimet olivat hyviä. Tuoretta ja raikasta ja uunituore leipä aivan ihana juttu. Kannattaa poiketa :).

      Poista