perjantai 3. heinäkuuta 2015

Idyllinen vuoristokylä Mijas, Aurinkorannikko

Auringossa lököily, uiminen ja chillailu on kyllä kivaa, mutta vähän väliä rantalomalla pitää päästä johonkin retkeilemään. Torremolinoksesta hyvän etäisyyden päässä sijaitsee oiva retkikohde, Mijas. 

Mijasin vuoristokylä on yksi Andalusian valkoisista kylistä. Kylä sijaitsee noin 400 metriä merenpinnan yläpuolella ja Mijaksesta aukeaakin upeat näkymät. Mijas on yksi Aurinkorannikon suosituimmista valkoisista kylistä, eikä syytä tarvitse ihmetellä. Mijas on kovin kaunis! 

Mijasiin pääsee helposti bussilla tai autolla ja matkan aikana voi ihailla upeita maisemia. Mijaksessa on kiva kuljeksia pitkin kauniita kapeita kujia ja katuja. Tai sitten voi hypätä heppa-ajelulle tai aasitaksien kyytiin, joista Mijas onkin kuuluisa.  


Kylästä löytyy mielenkiintoisia taide- ja keramiikkaliikkeitä ja nahkatuotteita. Kauniita käsitöitä katsellessa aika kuluu nopeasti. Mijasissa on myös pienen pieni suklaatehdas Mayan Monkeys, jossa pääsee itse ohjatusti kokeilemaan suklaanvalmistusta. Mayan Monkeysissa poikkesimme jätskeillä, jotka olivat nekin aikas ihania!  

Mijaksessa on useita kahviloita ja ravintoloita, joissa nauttia lounasta tai illallista. Monista paikoista näkymät ovat upeita. Lämpimänä päivänä kylmä Gazpacho oli nappivalinta!

Mijasta suosittelen lämpimästi vierailukohteeksi. Kaunis ja viehättävä paikka!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti