lauantai 9. toukokuuta 2015

Kinuskilla - Kellokosken ihana kahvila


Sateisena sunnuntaina kahvittelu on just oikeata puuhaa. Me suuntasimme Tuusulaan paljon kehuttuun Kinuskilla -kahvilaan. Mirka on vieraillut täällä monesti aikaisemminkin. Kinuskilla -kahvila sijaitsee sijaitsee Kellokoskella vanhan ruukin alueella vanhassa tiilirakennuksessa. Sisustus on todella hauska, näytteillä on usein taidetta eri taiteilijoilta. Ihanan pirteä ja kodikas paikka! Kesällä ulkona on myös terassi, joka on mukava paikka nauttia kahvilan herkullisista antimista.  

Kinuskilla tarjoaa arkisin lounasta, lauantaisin on meksikolainen brunssi ja sunnuntai on pyhitetty crepeseille, joita löytyy niin makeita kuin suolaisia. Kinuskillan ruokatarjonta on ylipäätään laaja. Täältä saa hampurilaisia, salaatteja, uuniperunoita ja toasteja. Mukaan saa myös ostaa esimerkiksi leipää ja foccacciota ja muitakin herkkuja. 


Me saavuimme Kinuskillaan kahville ja kakulle, joten tällä kertaa keskityimme kahvilapuolen tarjontaan. Valinnanvaikeus tulee väistämättä eteen kahvilan vitriiniä katsellessa. Millaisen kakun ottaisin?


Tai maistuisiko sittenkin korvapuusti vai mustikkamuffinssi?


Vai mites toi herkullisen muhkea brownie?


Tarjontaa on yllin kyllin niin leivonnaisissa kuin kahvi- ja teelaaduissa. Jokaiselle jotakin, ihan varmasti. Täältä on tilattu aikaisemmin esimerkiksi Mirkan synttärikakku ihana suklaakakku, joka vei kielen mennessään ;) 

Meidän valinnat osuivat latteen, joka oli erinomainen.


vihreään teehen, joka tarjoiltiin kauniista kannusta
 

omenapiirakkaan vaniljakastikkeen kera


ja mustikkaiseen juustokakkuun


Kinuskilla on myös leipomo ja konditoria, josta voi ostaa niin suolaisia kuin makeita herkkuja. 

Kinuskilla on ihana, viehättävä kahvila, jossa suosittelemme poikkeamaan vaikka vähän pidemmänkin matkan takaa. 


Kinuskilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti