perjantai 17. huhtikuuta 2015

Stadin parhaat ranskikset! - ja maistui se hodarikin!

Arki-iltana teatteriin oli suunta kello seiskaksi. Missä ehtisi syödä töiden jälkeen, kun aikaa ei ole paljon, on nälkä ja missiona saada maistuvaa safkaa? Tässä olivat siis kriteerit safkapaikan valintaan ja päädyimme Kaartin Hodariin ja hummeriin. Kaartin Hodari&hummeri on paikkana viihtyisä ja mutkaton. Me tykkäsimme sisustuksesta ja paikan fiiliksestä. Kivaa tunnelmaa lisäsi tosi ystävällinen palvelu! Meidät otettiin aidosti ja lämpimästi vastaan ja kerrottiin hodarivaihtoehdoista monipuolisesti ja moniin kyssäreihimme saimme vastaukset. Superkiitos! 


Meidän valinnat osuivat mustekala-chorizo -dogiin ja viikon dogiin; Spicy meat-a-balliin. Hodareiden seuraksi valitsimme jo etukäteen himotuista ranskalaisista parmesanilla sekä valkosipulilla&yrtillä maustetut versiot.


Me diggasimme Hodarin&Hummerin dogeista. Täytteitä oli runsaasti, muttei liikaa eli syöminen onnistui melko siististi ;). Molemmissa hodareissa oli makua hyvin. Sämpylään emme olleet aivan täysin tyytyväisiä, meidän hodareihin ei osuneet aivan tuoreimmat. Hodari oli meidän nälkään hyvän kokoinen, nälkä lähti, mutta fiilis ruokailun jälkeen ei ollut ähkyinen. 


Ja sitten ne ranskalaiset, jotka ovat meidän mielestä ihan parhautta. Näistä ranskalaisista löytyy kunnon perunan makua ja ne ovat hyvän kypsät. Ranskalaisten tarjoilu on hauska, pikku metallikorit ovat niin söpöt. Ranskalaisten määrä annoksessa oli meille sopiva, hyvin jaksaa popsia koko setin, mutta määrä on riittävä ranskishimon täyttämiseen. Kaikki siis toki syötiin viimeistä murua myöten. Makuelämystä täydensi loistava itse tehty ketsuppi ja Frenchs-sinappi. Meidän makuumme näissä huippuranskalaisissa olisi mausteet saaneet maistua vielä enemmän, eli reippaammin parmesania ja valkosipulia kiitos muuten täydellisiin ranskiksiin.


Kaartin Hodari&Hummeri oli meille tähän hetkeen erittäin hyvä valinta. Ruokailu hoitui nopeasti ja syömämme safka oli maukasta. Tämä ei siis jää viimeiseksi vierailuksi Hodarissa&Hummerissa. Maistuvan safkan ohella erityiskiitoksen saa hyvä palvelu, siitä jää aina hyvä mieli ja positiivinen fiilis koko mestasta. 

Hinta Hodari&Hummerissa vastasi laatua. Loppulasku kahdelta ruokailijalta, sisältäen kaksi hodaria, parit ranskalaiset ja yhden bissen, oli 32,40 €. Tullaan toistekin. 


 Kaartin Hodari&Hummeri

 pssst. Tsekkaa tästä, miten valmistat täydelliset ranskalaiset kotona


 pssst2. Teatteri oli myös loistava: Kaikki äitini, kaikki tyttäreni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti