tiistai 25. marraskuuta 2014

EatHelsinki 2015 - tässä se nyt on!

Dinner4u2 -blogi sai alkunsa EatHelsinki 2010 -kirjan innoittamana. Olimme sattumalta saaneet käsiimme kyseisen kirjan ja illastimme juuri auenneessa Farangissa kera kirjan. Aika monta kertaa ennen tätäkin illallista olimme viettäneet hetkiä ruuan parissa ravintolaympäristössä, ja yhdessä pohtineet sekä arvioineet niin ruokaa, palvelua kuin miljöötä. Tästä saimme idean perustaa ravintolablogi, jossa jakaisimme hyviä ja suositeltavia ravintolakokemuksia muillekin.

Ihan alussa päätimme käydä syömässä kaikissa EatHelsinki -kirjan ravintoloissa ja tehdä näistä arviot blogiin. Mutta ravintoloissa käyminen ei alun jälkeen jäänyt pelkästään EatHelsinki -kirjan ravintoloihin, kuten te blogin lukijat olette varmasti huomanneet!

Blogivuosien aikana on EatHelsinki -kirja kulkenut matkassa mukana, välillä enemmän, välillä taas vähemmän - tänä vuonna aika paljon enemmän. Me Dinner4u2-bloggaajat saimme kunnian olla tekemässä ensi vuoden kirjaa ja näin saimme mahdollisuuden esitellä meidän mielestämme 12 huippuravintolaa Helsingistä, joita voimme ilolla suositella!


EatHelsinki 2015-kirja julkaistiin 1.11.2014. Kirja sisältää 12 ravintolaa, joissa kirjaa näyttämällä toinen tilatuista pääruuista on ilmainen. Loistava etu, jonka käytännössä taas totesin viimeksi perjantaina. Jos ruokailijat valitsevat ravintolassa jonkun menukokonaisuuden, alennus on silloin pääruuan arvoinen toisesta menusta. 


Oli hieno hetki saada uunituore kirja ensi kertaa käsiimme! Kirjaa juhlistaaksemme arvomme teidän blogin lukijoiden kesken pari juuri painosta tullutta EatHelsinki 2015-kirjaa, josta ravintoloiden lisäksi löytyy juttua Goodiosta ja meistä. 

Kirja-arvontaan osallistut kommentoimalla tämän jutun loppuun. Kerro meille, missä ravintolassa olet kokenut mieleenpainuvan ja unohtumattoman elämyksen! Teidän lukijoiden kommentteja on aina niin kiva lukea. Kommentointiaikaa  on 1.12 asti. Arvonta suoritetaan 2.12. 

pssssst. Jos arpaonni ei satu suosimaan tai haluat varmistaa itsellesi oman kirjan, voit tilata kirjan suoraan verkkokaupasta: http://www.eatfinland.fi/ .Blogin lukijana saat 15 % alennuksen kirjan ovh:sta käyttämällä koodia Dinner4u2! 

26 kommenttia:

 1. Unohtumattomin elämys oli Uuden Vuoden illallinen viime vuoden vaihteessa Porvoossa Sicapellessä :) Täydellinen menu ja tunnelma! Farangissä kävin juuri viime viikolla, taattua laatua aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farang on ihana! Porvoon Sicapelle on edelleen kokematta. Sun kommentin innoittamana voisi ihanaan Porvooseen ja Sicapelleen suunnata vaikka joululomalla!

   Poista
 2. Unohtumattomin kokemus oli ensimmäinen kerta Luomossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Illalliset Luomossa ovat meillekin olleet unohtumattomia kokemuksia!

   Poista
 3. Farangin rapu...ihan parasta mitä Suomesta olen saanut...yleensä pitää syödä tuplat!

  helihannele10@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Oi! Ihana kirja, ihana blogi ja ihana arvonta! Taisin kokea suurimman makuelämykseni ravintola Murussa, MuruRock-illallisella. Taivaallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat kommentit! Kiitos Anne, sun rentoa blogia on ihana lueskella! Muru on hyvä :).

   Poista
 5. Murussa muutama vuosi sitten, aivan loistava kokonaisuus! Nam!
  aho@marianneli@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Monia upeita ja mieleenpainuvia on ollut, miten sitä nyt yhtä osaisi valita :) Valitaanpa vaikka Volt Tukholmasta ja Savoy Helsingistä.
  Tällä kertaa kirjassa on kyllä paljon käymisenarvoista, mahtava lista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikee valinta olis meillekin - ikimuistoisia iltoja eri ravintoloista on vaikka kuinka paljon :). Savoy on hurjan hieno paikka ja terassi aivan ihana!

   Poista
 7. Ulkomaanmatkojen aikana hankitut ravintolakokemukset on lähes poikkeuksetta aina maistuvia ja mukavia kokemuksia. :)
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Viimeksi Kroatiassa ruokaelämykset olivat huippua!

   Poista
 8. Parisen viikkoa sitten kävin ensimmäistä kertaa Gaijinissa ja olihan se unohtumaton kokemus! Sinne on pakko päästä uudestaan.

  aura.haikio@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gaijin on hyvä! Kertoo ravintolasta paljon, kun jää tuo "pakko päästä uudestaan" -fiilis :).

   Poista
 9. Pakko kehua kotirintamaa: Urbanin lounaat ovat laatua. Kari Aihisen vierailu ravintola Os:ssa oli huikea eikä Musta Lammaskaan ole pettänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät kehut! Kuopioon olisikin kiva tehdä ruokaretki! :)

   Poista
 10. Näistä ravintoloista kesällä Tocassa syöty illallinen oli huippu. Helsinkiläisravintoloista Kolossa syöty illallinen on jäänyt ruoan ja palvelun korkeasta tasosta myös mieleen.

  Kööpenhaminassa viime viikonloppuna Brdr. Pricessä oli loistava palvelu, kokemuksen kruunasivat hyvä ruoka ja näyttävät, mutta silti kotoisat tilat.

  Unohtumattomin lienee Sydneyn oopperatalon Bennelongs-ravintoloassa syöty kahdeksan ruokalajin illallinen. Siinä kaikki osui nappiin näköaloista alkaen.

  lumolifestyle@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS ravintolavinkeistä! Kööpenhaminan ravintoloista en ollut aikaisemmin kuullut, pitää laittaa korvan taakse seuraavaa reissua varten :).

   Poista
 11. Kyllä se on Gaijin, jota vielä parin vuoden jälkeenkin suurella sydämellä muistelen. Kaikki napsahti kyseisellä visiitillä niin nappiin! Kiitos upeasta ja informatiivisestä blogista, täältä saatujen suositusten mukaan on muuten syöty parissakin eri paikassa hyvillä mielin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gaijin on hyvä :). Kiitos kaunis ihanasta palautteesta! Mahtavaa kuulla, että blogista on ollut iloa! :)

   Poista
 12. Porvoossa on SIcapellen lisäksi myös vierailun arvoinen Bistro Sinne. Blogianne seuraten olen löytänyt syötävän hyviä ravintoloita.
  Mirjamarjaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla, että blogista on ollut iloa! Porvooseen pitäisi pitkästä aikaa tehdä ruokaretki :)

   Poista
 13. Nyt täytyy lähteä pohjoiseen ja Hailuotoon. Ravintola Luoto teki suuren vaikutuksen hyvällä ruoalla ja upealla tunnelmalla.

  VastaaPoista