keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Street Gastro!

Erinäisten sattumien vuoksi muutaman viikon takainen torstaipäivä hupsahti melkeen iltaan ennen kuin ruoka juolahti mieleen. Harvinainen tapahtuma ja nälkä oli karmea. Safkaa oli saatava ja nopeasti, muttei mitä tahansa safkaa kuitenkaan. Fiilistä ei ollut lähteä syömään, vaan ennemminkin hakea himaan jotain kivaa ja maukasta purtavaa. Mieleen juolahti Street Gastro, joka tarjoaa laadukasta katuruokaa eli premium-tason sandwicheja huolella mietittyjä lisukkeita - kuulosti just siltä, mitä tarvitsin. Soitto siis Vaasankadun mestaan ja tilaukseen Possu- ja Vegesetit. Puhelimessa piti vielä varmistaa, että lähteehän tällä leivällä nälkä.. 




Ja kyllä oli hyvää! Vegelätty sisälsi kurkkua, tomaattia, salaattia, marinoitua punasipulia, kumina-jogurttia ja paahdettua sipulimajoneesia. Possuleivän täytteinä oli coleslawta, kurkkua, piparjuurimajoneesia, salaattia, lehtipersiljaa, kuminajogurttia ja  omenaa. Hintalaatusuhde oli mielestäni hyvä. Lisukkeet olivat laadukkaita ja leipä täytteineen mehevä ja maukas. Kastikkeissa oli hyvin makua ja safka tuoretta ja raikasta. Yhdeksän euron hintakaan ei tosiaan kirpaissut näin maukkaasta setistä ja hintataso näytti olevan sama kuin Fafa'sissa, joka on tyyliltään samanlainen paikka. Onnistunut valinta siis oli Street Gastro tähän iltaan. 



Street Gastron leivistä jäi ensikerralta niin hyvä fiilis, että parin päivän päästä oli haettava uudet lätyt. Tällä kertaa tilaukseen menivät Kana- ja härkäleivät. Edelleen kastikkeet olivat tosi maukkaita ja hyviä. Kanalätty vaan oli mielestäni maultaan vaisu. Härkäsetissä oli selvästi enemmän makua ja meininkiä, vaikkei tämäkään täysillä sytyttänyt. 



Fiilikset ruuasta eivät nousseet yhtä korkealla kuin ensipuraisun hetkellä, vaikkei suurta moitetta näistäkään leivistä löytynyt. Vähän vaan jäi valju ja vaisu maku. Leipä ei ollut niin hyvää kuin edellisellä kerralla ja täytteenä ollut jäävuorisalaatti ei sytyttänyt. Tässä ei taida olla muuta vaihtoehtoa kuin käydä taas uudemman kerran leipäostoksilla ja valkata Vege- tai possusetti. Ja ehkä sitten esittää "lopullinen" arvio Street Gastron lätyistä ;).  Street Gastro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti