maanantai 27. tammikuuta 2014

Teurastamon parhaat!

Teurastamon alueella on tullut vierailtua jo useampaan otteeseen. Esimerkiksi blogeja juhlistamassaViiden tähden illallisellaKellohallin menuta maistelemassaRavintolapäivänä ja myös kokkaamassa Kellohallin keittiössä
Viime lauantaina bloggaajille ja toimittajille oli järjestetty kattava esittely "Teurastamon parhaat". Kahdessa tunnissa ehtii hei vaikka mitä. Teurastamolla oli himmeen hyvä meininki ja jengiä oli liikkeellä ilahduttavan paljon. Tänne kantsii mennä. Minäkin menen pian uudestaan. Iltapäivän setin aloitimme ravintola Kellohallissa, jossa meille tarjoiltiin maukasta savukalamoussea. 

Tehokkaan kahden tunnin kiertueen aikana pääsimme tutustumaan Teurastamon alueella toimiviin eri yrityksiin, joita on jo aika monta. 

Helsingin kahvipaahtimossa valmistetaan tasapainoista kahvia, johon voit ihastua ja rakastua vuoden jokaisena päivänä. Paahtimon tuotteita on myynnissä Kellohallilla, josta löytyy myös kahvibaari. 
Flavour Studio on on opetuskeittiö ja tapahtumatila, jossa järjestetään mm. kokkikouluja, coctailkouluja sekä ruoka-aiheisia tapahtumia. 
Tässä tyylinäytettä marjaisasta drinkistä. 

Pasta Factoryssa kuulimme pienen hetken pastan valmistuksen saloja. Pasta Factoryn Helsingin tuotteita on myynnissä Tuoretorin myymälässä ja Kellohallilla Saimme myös mukaan maistiaiset; lasagnelevyjä. Tykästyin näihin kertaheitolla! 


Tämä maistiainen, tuorepasta lasagne, testattiin heti sunnuntaina. 
Värkkäsimme vuohenjuustolasagnen näistä Pasta Factoryn lasagnelevyistä, jotka olivat älyttömän hyviä. Saivat minutkin innostumaan lasagnesta, josta en juuri ole välittänyt juurikin näistä levyistä johtuen. Nyt löytyi minun makuun sopivat!Teurastamon Portti, joka on siis Roslundin lihamyymälä ja bistro, on jo muutamaan kertaan aiemminkin testattu. Täältä saa niitä mielettömän hyviä burgereita. Tänään maistoimme Pulled porkia ja Rosburgeria. Miniburgerit ovat niin jees.
B-Smokeryssa oli tiukka meno päällä. Kovasti jengiä, rokki soi ja hilpee fiilis. Kyllä oli wingsit maukkaita. 


B-Smokeryssa saa pitkään kypsytettyä BBQ-safkaa Pohjois-Euroopan suurimmalla savustimella - wau! B-Smokeryn tyyppien safkoja testattiin jo viime kesänä synttärikekkereissä.Tänne pian!


Ho's Food on taas kiinalaiseen katukeittiökulttuuriin pohjautuva Hot Pot-ravintola. Varsin tervetullut lisä Helsingin ravintolameininkiin. 
Jäätelöbaari Jädelino tarjoaa paikan päällä valmistettua italialaista jätskiä, kahvia ja pientä syötävää. Täällä on hyvä lievittää Italia -ikävää. Edellä mainittujen yritysten lisäksi Teurastamon alueella toimii myös lähi- ja luomuruokaan erikoistunut suomalainen Makumaku.fi -verkkokauppa sekä Tuoretori, jossa on maukasta lähi- ja luomuruokaa suoraan kotimaisilta pientuottajilta. Tilaukset voi tehdä myös verkkopuodista: tuoretori.fi. 

Teurastamon alueella toimivista yrityksistä ja tapahtumista löytyy infoa tästä. Tulossa on ainakin Talviriehaa ja  myös Ravintolapäivää  vietetään Teurastamon alueella 16.2. 

2 kommenttia:

  1. Etenkin B-Smokeryn avautumista olen odotellut. Sinne täytyy Siippa viedä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! B-Smokeryssa oli hirmu hauska meno lauantaina ja maistiaiset olivat niin hyviä :).

      Poista