sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ravintolapäivä! Pizzaa ravintola Borgissa - maistui!

Ravintolapäivä on minusta aivan mahtava juttu. Aamupäivällä kirjastomatkalla poikkesin Käpylän kiskan Yesus Pizza ravintolassa cappucinolla, tästä oli hyvä lähteä liikkeelle tähän lauantaipäivään. 


Tämän ravintolapäivän ravintolan valitsin taannoisen Italian matkan ja Napolin pizzan innoittamana. Suunta siis kohti Ravintola Borgia, jossa oli tarjolla pizzaa! Valintaan vaikutti myös Borgin myöhäinen aukiolo. Kivaa oli saada safkaa myöhempäänkin illalla eli lähempänä iltayhdeksää. Borg sijaitsi Katajanokalla ja tänne oli helppo löytää perille. Sisäpihan mesta oli hyvin ohjeistettu. Borg tarjosi pizzaa, kahvia ja makeaa jälkkäriä. Pizzoja oli valmistamassa useampi innokas kokki. 


Näistä aineksista valmistui tosi maukasta pizzaa. Cin cin!Valkkaamamme pizza Margherita tuoreilla tomaateilla ja rucolalla oli kyllä hyvää ja  maukasta. Pohja oli ohut ja rapea, täytteitä sopivasti ja kaikkinensa maku oli raikas ja tuore, itse asiassa sopivan kevyt iltapala. Eipä riittänyt yks slice per nokka, vaan pakko oli santsaa toinenkin pala. Oli vaan niin hyvää. Me tykkäsimme!Samoin maistui jälkkäriksi makea torttu :). Olipas hei taas kerran kiva vierailu Ravintolapäivän ravintolassa! Tälläistä pikaruokaa kaipaisin Helsinkiin ihan vakituiseen. Silloin tällöin olisi mukava ostaa maukas pizzasiivu vähän pienempään nälkään.  

Kiitos ravintola Borgille maukkaasta pizzasta ja kivasta meiningistä :).  


2 kommenttia:

  1. Ravintolapäivä jäi tällä kertaa täysin väliin, mutta hieno "keksintö" se on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli vähän spontaani lähtö viikonlopun epämääräisten aikataulujen vuoksi, mutta onneksi pääsin pizzalle! :)

      Poista