tiistai 25. kesäkuuta 2013

Fafa's!

Vihdoin pääsin minäkin Fafa'siin! :) Poikkesimme Sörnäisissä, Vilhonvuorenkadulla. Fafa'sista olen kuullut tosi paljon kehuja, mutta jostain syystä olen onnistunut viivyttelemään näinkin pitkään ennen paikan testaamista. 

Fafa'sissa oli maanantai-iltana terassi täynnä porukkaa ja sisälläkin oli varsin lämmin tunnelma. Hieman oli vaikeuksia päättää, mitä listalta valkkaisin, mutta päädyin harkinnan jälkeen maistamaan Falafel, feta & paistettu munakoiso -pitaa (8,50 €).Lisäksi täytteenä oli salaattia, tomaattia, kurkkua, oliivitahnaa tzatsikia ja tosi kivan säväyksen tähän settiin antoi chili.  


Pitaleipä oli runsas ja herkullinen. Tykkäsin falafellien mausta ja taas tuli mieleen kokeilla näiden kasvispalleroiden värkkäämistä kotona. Hieman haastavuutta toi itse syöminen ;). Aika monta servettiä kului tässä urakassa ja silti onnistuin kivasti sotkemaan vaatteita. Juhlakamppeissa en tätä settiä uskaltaisi syödä - tai no, illan päätteeksi kyllä ;). 

Minä tykkäsin kovasti Fafa'sista. Ruuasta, ripeästä palvelusta ja sympaattisesta fiiliksestä. Aion mennä toistekin, oivallista pikaruokaa :). Fafa's

Safkaamisen jälkeen siirryimme Kurviin, jossa en myöskään ole aikaisemmin käynyt. Aikas kiva paikka oli tämäkin nauttia lasit kylmää valkoviiniä :). Kurvi

I will try.

4 kommenttia:

 1. Fafa's Iso-Roballa on aivan työpaikan naapurissa, enkä silti ole käynyt... Tuo Vilhovuorenkadun paikkaa olen kyllä ajatellut kesälomaohjelmaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan sata kertaa oon kulkenut Iso-Roban Fafa'sin ohi (matkalla Llamasiin;), enkä ikinä oo päässyt sisälle asti. Tavoitetta tälle kesälle :).

   Poista
 2. Iso-Roballa olen minäkin vain käynyt, mutta kyllä osio ja upposi. Oli helposti parasta falafeliä mitä Suomessa olen syönyt. Myös seuralaisen liha-annoksessa maistui oikealla asenteella tekeminen :-)

  VastaaPoista