sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sketch Gallery, Lontoo

Sketch on kokonaisuus, johon kuuluu baareja, loungeja, ravintoloita. Me nautimme illallista Sketch Gallery:ssä. Sketch Gallery on hauska, mielenkiintoinen ja persoonallinen ravintola. Sitä on vaikea kuvailla, mutta käykää kurkkaamassa nettisivuja niin idea hahmottaa kyllä.  



Sketch Galleryn taustalla ovat Mourad Mazouz ja Pierre Gagnaire. Mourad Mazouz:lla on mielenkiintoisia ja persoonallisia ravintoloita ympäri maailmaa Lontoossa, Pariisissa, Dubaissa ja Beirutissa. Pierre Gagnaire taas on huippukokki, jolla on esimerkiksi Pariisissa    kolmen Michelin-tähden ravintola Pierre Gagnaire ja yhden Michelin-tähden ravintola Gaya. Pierrellä on toki ravintoloita ympäri maailmaa Las Vegasista Tokioon. Maailman 50 parasta ravintolaa listalla Pierre Gagnaire on sijalla 17. Siis ihan taitavaa porukkaa tämän Sketch Galleryn takana ;)


Fiilis oli täällä eläväinen ja rento. Palvelu oli ensiluokkalaista, mitä muuta se olisi voinut ollakaan? Mutta parasta Sketch:ssä oli sisustus ja hauskat pienet yksityiskohdat. Ruokailu täällä on kokonaisvaltainen elämys. 




Ruoassa ei ollut moitteen sijaa. Valitsimme alkuruoaksi kurpitsakeittoa vuohenjuustolla (12£) ja Artisokkaa kera hasselpähkinäöljyn, artisokkapyreen ja leivän (12£). Raikas ja maukas kokonaisuus. Kurpitsakeitto oli pehmeää ja popcorn, vuohenjuusto ja jäätelö toivat siihen hauskan persoonallisen säväyksen. Erinomainen annos! Alkuruokien hinnat vaihtelivat 12-24 £ välillä.


Pääruoaksi valitsimme risottoa (16£) ja Pistaasimakkaraa briossissa ja sikuriomenasalaattia (15£). Mielenkiintoisia makuja sisälsi tämä annos. Kirpakka, mutta maistuva kokonaisuus. Risotto puolestaan oli täydellistä. Varmasti yksi parhaista tai paras, jonka olen koskaan syönyt. Pääruokien hinnat vaihtelivat 16-30 £ välillä, lisäksi lisukkeet tilataan erikseen. 



Kiitämme:
-ensiluokkaista palvelua
-mielenkiintoinen ruokalista
-upea ja persoonallinen sisustus
-herkulliset ja taidokkaasti valmistetut annokset
-tajunnanräjäyttävät vessat 
-keskeinen sijainti Regent Street:n poikkikadulla

Moitimme:
-hintataso korkea
-30£ "no show" -sakkomaksu per henkilö





2 kommenttia:

  1. Ciao! Kiitos inspiroivasta blogista. Olin muuten mukana avaamassa tuota Sketchia, tuli oikein nostalginen fiilis. Ja kiva kun kävitte ihmettelemässä myös meillä Teurastamolla.
    Terveisin, Ville www.helsinkifoodism.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau! Sketch on ehdottomasti yksi mageimmista paikoista, jossa olen koskaan käynyt! Ja oltiin myös ihan fiiliksissä Teurastomasta, mahtavaa, että saadaan tällainen paikka Helsinkiin!

      Poista