torstai 13. joulukuuta 2012

Pulcinella 7.11.2012, Lahti

Lahden lounaspaikkojen valikoimaan tutustuin Osuma.fi -palvelun avulla. Etukäteen minulla ei kaupungin lounastarjonnasta mitään aavistusta, mutta arvioiden ja sijainnin perusteella päädyimme lounastamaan tässä pienessä ja tunnelmallisessa italialaisessa ravintolassa. 

Lounaslistalta löytyi useita eri vaihtoehtoja. Annokset kuulostivat tosin aika tuhdeilta ja sainkin pyydettäessä kasvisversion pastasta. Alkuun saimme pienet salaattiannokset. Pääruuat saapuivat pian alkusalaattien jälkeen, palvelu pelasi aivan mallikkaasti. Juustoiset pastat olivat maukkaat ja täyttävät. Annoksessa käytetty homejuusto oli sopivan vahvaa, eikä ollenkaan liian tujakkaa. Tykkäsimme molemmista pastoista; sekä kinkullisesta versiosta että lihattomasta pastasta. 

Pulcinella tarjoaa oivaa euron lounasjälkiruokaa. Voiko tälläisestä kieltäytyä?! Minun mielestäni EI. Lounasjälkkäri oli erittäin hyvä ja raikas, marjaisa pannacotta. Nam! Ja sopivan kokoinen. Lounaskaverini Tiramisu taasen oli reilu pala! Paikan kahvi oli muuten oikein hyvää :): 
Pulcinellassa saimme aivan maukasta ruokaa kera hyvän ja sujuvan palvelun. Naapuripöytiin kiikutettiin lounaamme aikana varsin houkuttelevan näköisiä annoksia. HIntalaatusuhde oli Pulcinellassa hyvä. Suosittelen lounastajille ja erityisesti italialaisen ruuan ystäville. Meillä oli täällä kiva lounas!

Tsekkaa, mitä muut ovat mieltä Pulcinellasta: Osuma.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti