maanantai 12. marraskuuta 2012

Riz Raz, Kööpenhamina 2.11.2012

Riz Razin bongasin netistä jostain jutusta, jossa kehuttiin paikan mainiota vegebuffaa. Tämä kiinnosti kovasti ja siksipä päätimme suunnata tänne heti reissun ekana iltana. 

Vegebuffetin hinta oli varsin kohtuullinen, muistaakseni noin 13 €. Kasvisruuan seuraksi tilasimme erilaisia luomuoluita, joiden edullisella hinnalla ei pääse kehumaan, mutta maulla kylläkin. 

Parasta Riz Razin buffetissa oli kylmä alkuruokapöytä ja huippuhyvät falafelit. Alkuruokapöydässä tarjolla oli useaa erilaista tahnaa, salaatteja, tuoreita vihanneksia. Valinnanvaraa oli vaikka kuinka.Riz Razin tarjoama kasvisruoka oli tuoretta ja maukasta. Lämpimät ruuat, esimerkiksi kasvislasagne, olivat harmillisesti aika heikkoja esityksiä. Minä keskityin kylmään alkupalapöytään, jossa tarjottavaa riitti yllin kyllin.


 Pöydästä löytyi myös ruokaisia vaihtoehtoja, kuten tätä pastasalaattia ja majoneesia. 


Illan aikana lautaset täyttyivät useampaan kertaan. Söimme hirmuiset annokset ja jälkkärit säästimme seuraavaan paikkaan... Näillä eväillä jaksoi erittäin hyvin seuraavaan aamuun.
Riz Raz ei säväyttänyt sisustuksellaan, mutta ystävällinen palvelu ja iloiset tarjoilijat sen sijaan varmistivat meille mukavan illan. Hintalaatusuhde oli aivan kohdallaan: kivaa maistuvaa ruokaa kohtuuhintaan. Suosittelen kasvisruuan ystäville! Riz Raz

4 kommenttia:

 1. Jee, RizRaz on niin kiva ravintola :) oon käynyt siellä pari kertaa eri reissuilla ja tykästyn joka kerta heidän mahtavaan buffettiin.

  Tajusin myös juuri, että koska olen aina istunut ulkona en ole pistänyt sisustusta merkille :D

  VastaaPoista
 2. Ei oltu hetkeen syöty pelkkää kasvissafkaa, vaikka kasviruuan ystäviä kaikki olemmekin. Siksi oli erityisen kiva päästä tälläisen vegebuffan ääreen :).

  VastaaPoista
 3. Olen pari kertaa aika kauan aikaa sitten syönyt tuolla ja muistelen ruoan olleen hyvää, taisin itsekin keskittyä alkuruokiin.

  VastaaPoista
 4. Alkuruuat olivat ehdottomasti parasta :). Buffet -syönti on vaan petollista; tarjolla on niin paljon herkullisia ruokia, että kaikkia on ihan pakko ainakin maistaa ;).

  VastaaPoista