lauantai 17. marraskuuta 2012

Ravintolapäivä 17.11.2012

Ravintolapäivät ovat aika usein osuneet sellaisiin päiviin, jolloin itse olen ollut jossain reissussa tai muuten kiinni muissa hommissa. Näin luulin etukäteen, että tänäänkin olisi käynyt. Siksipä en marraskuun päivään ollut etukäteen perehtynyt. Toukokuussa pysyin kotikulmilla ja oli virkistävää tutustua Käpylän alueen Ravintolapäivän tarjontaan. Juttu keväisestä Ravintolapäivästä löytyy täältä

Lauantaina oli siis tiedossa koko päivän reipashenkistä toimintaa Keravalla. Onneksi yhtäkkiä pelien välissä mieleeni juolahti, että Keravallakin saattaisi olla jokin mesta pystytetty. Mainion Ravintolapäivän appsin avulla bongasinkin mielenkiintoisen paikan ja matkaakin oli vain noin kilometrin verran. 
Ehdin pikaisesti piipahtamaan Taiteilijakommuunin apurahakahvilassa. Kahvila oli viehättävä ja tunnelmallinen. Keittolounas houkutteli, mutta olin ennen suurta älynväläystäni ehtinyt riittävästi syödä suolaista. Herkkujen pariin siis. 

Valinnanvaikeus oli edessä; ottaako mustikapiirakkaa, mokkapaloja vai päätyisinkö cupcakeen? 
Vedin fiiliksellä ja kahvin seuraksi otin jättimäisen palan mustikkapiirakkaa. Näytti niin herkulta ja mustikoita teki juuri nyt kovasti mieli. Ja olihan se herkullinen!

Iso pala mustikkapiirakkaa kera kahvin kustansi 5 €. Näillä eväillä jaksoi pelata illan viimeisenkin ottelun. Eri hyvä mieli jäi tästä vierailusta. Sadesääkään ei haitannut, kun kahvila oli ihanasti sisätiloissa :). 

K I I T OS Taitelijakommuunin apurahakahvilalle kestityksestä!


2 kommenttia:

  1. Moi!

    Kiva että viihdyit ja piirakka maistui. Helmikuussa pääsee taas herkuttelemaan samaan osoitteeseen!

    -Taiteilijakommuunin Elisa

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille sympaattisesta kahvilasta :). Mukavaa, että Kerava on helmikuun ravintolapäivässä taas edustettuna!

    VastaaPoista