keskiviikko 8. elokuuta 2012

Bray Co. Wicklow

Torstaina matkasimme DART junalla Dublinista pieneen kylään nimeltä Bray. Bray sijaitsee Dublinista etelään, matka kestää junalla noin 45 minuuttia. Aikaisemmilla reissullamme olemme käyneet Howth nimisessä kylässä, joka on oikein sympaattinen pieni kylä. Howthista saa todella hyviä fish and shipsejä ja kalakauppiailta voi ostaa kalaa ja syöttää hylkeitä rannassa. Mutta tällä kertaa siis Brayssä. Brayssä kävelimme rannalla ja nousimme kukkulalle. Ja näimme muuten hylkeitä Brayssäkin! Luontopolkua pääsee myös seuraavaan kylään Greystonesiin, matkaa kertyy noin 10 kilometriä. Polku on ajoittain huonossa kunnossa. Matkaan kannattaa ottaa juotavaa ja hyvät kengät! Maisemat ovat todella hienot. Greystonesista pääsee takaisin Dubliniin DART junalla, mutta itse tekisin kävelyn toisinpäin Greystonesta Brayhin.
Brayssä vietimme mukavan, letkeän päivän. Lounasta nautimme yhdessä rantaravintolassa nimeltä The Martello, jossa oli muuten huonoin palvelu ikinä! Mutta ruoka oli ihan maistuvaa.


Lounasdrinksut, Mai Thai


Taivaalliset simpukat


Friteerattua mustekalaa


Brie-juustoa filotaikinassa


Kävelimme vielä Brayn keskustaan ja löysimme kivan kenkäkaupan, josta löysimme molemmat kengät matkamuistoksi ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti