sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Korea House 24.7.2012



Krunikassa sijaitsee Suomen ainoa korealainen ravintola, Korea House. Paikka on ihan viihtyisästi sisustettu. Saapuessamme ravintolaan klo 17.00, ravintola oli melko tyhjä. Henkilökunta oli ystävällistä. Tilasimme alkuun pullollisen kuohuvaa. Tilaukset tehtiin kutsumalla tarjoilija seinässä olevalla napilla.



Alkuun tilasimme dumplinkseja friteerattuna ja keiton muodossa sekä friteerattuja katkaravaunpyrstöjä. Kaikki ruoat olivat hyvin valmistettuja, mutta aika mauttomia.







Pääruokien osalta päädyimme seuraaviin valintoihin: Yeonneoyori (paistettua lohta soijakastikkeessa, 16,50 €), Jeyuk bokkeum (paistettua kimchiä, porsaanlihaa ja tofua, 16,50 €) sekä Bulgogi (naudanlihaa makeahkossa marinadissa 19,50 €). Lohta ja naudanlihaa vaivasi sama mauttomuus kuin alkuruokiakin. Porsaanliha oli kimchin ansiosta tulisempaa, tofua ei tosin oltu maustettu mitenkään.








Olin kuullut ravintolasta etukäteen paljon hyvää. Ruoassa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta makua kaipasimme enemmän. Ihan suosikkipaikkaa tästä ravintolasta ei nyt tämän visiitin perusteella tullut. Alkuruoka, pääruoka ja puolikas pullo kuoharia kustansivat hiukan alle 40 € eli hintataso täällä on hyvin kohtuullinen.

Mariankatu 19
Koreahouse

http://www.osuma.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti