maanantai 13. kesäkuuta 2011

Kahvila Regatta

Kahvila sijaitsee Töölössä, soutustadionin vieressä. Paikka on aika hupaisa. Näin ensikertalaiselle riitti ihmettelemistä. Hauskoja - tai vähemmän hauskoja- kylttejä, joissa lukee kummallisia ja ei niin kummallisia juttuja. Rannassa on esimerkiksi vene, jossa lukee, että tämä on vene. Sisätilat ovat pienen pienet, mutta tilaa terassilla on paljon. Tarjolla on ainakin korvapuusteja ja karjalanpiirakoita munavoin kera sekä leipiäkin silloin, kun niitä on (tumma ja vaalea kinkku/juusto) - nyt olivat loppuneet. Myös pasteijoita ja juustocroisantteja oli myynnissä sekä piiraita. Sellaisella kotikutoisella meiningillä, että mitä nyt tänään ehdittiin tehdä...Santsikuppi on ilmainen ja talo tarjoaa jopa 5 snt takaisin jokaisesta lisäkupista. Ulkona on nuotiopaikka, jossa voi paistaa makkaraa. Kahvilassa ei ole sisällä vessaa, mutta pihalle on tänä kesänä sellainen saatu!

Maistoimme korvapuusteja ja karjalanpiirakoita munavoilla ja molemmat sulivat suuhun! Ihanaa! Palvelu oli ystävällistä, vaikka henkilökunnalla oli kova kiire.

Tämä on oikein mainio paikka kaikille; lapsiperheille, koiranulkoiluttajille tai muuten vaan ohikulkijoille. Mainiota, että on olemassa persoonallisia ja omintakeisia paikkoja vielä täällä Helsingissäkin!

Erityistä: maksuvälineenä käy vain käteinen!  Auki ilmeisesti vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan

Merikannontie 10 Kartta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti