maanantai 4. huhtikuuta 2011

Lemon Grass 3.4.2011

Sunnuntai ja taas teki mieli tulista ruokaa....onkohan tällä mitään yhteyttä edellisillan humputteluihin (kivaa oli, kiitos Samulin ja Jipun lisäksi suosikillemme Bar llamasille!!!).. Thairavintola Lemon Grass Kalliossa juolahti mieliimme. Mirkalle paikka on varsin tuttu, Pauliina on täällä käynyt kerran aikaisemmin. Lemon Grass on pieni mesta. Pöydät ovat lähellä toisiaan, joten tunnelma on tiivis. Lemon Grassissa on kiva kotoinen fiilis. Sisustukseen ei täällä ole sen kummemmin panostettu, tämä on pieni kortteliravintola, johon tullaan lounaalle, ei mikään illallispaikka.

Otimme alkuun puoliksi yhden annoksen Kevätkääryleitä. Yhdelle tämä olisi mielestämme liian tuhti alkuruoka, koska kääryleitä on kolme kappaletta. Tällä kertaa kevätkääryleet olivat vähän mauttomia ja rasvaisia. Hintaa oli 7,5€, joka tuntui aika paljolta.  Molemmat tilasimme varsinaisiksi ruuiksi Punaista kanacurrya kahden chilin vahvuisena. Annokset olivat runsaita ja riisiä oli iso kulhollinen. Kanacurryssa oli reilusti kanaa ja vihannekset olivat selkeitä isoja paloja - kiva tietää, mitä syö. Odotimme aavistuksen verran tulisempaa annosta, Pauliinalle tämä tulisuus oli riittävä - Mirkalle ei. Kaiken kaikkiaan oikein maistuva annos. Mauissakin päästään lähelle aitoa thaimaalaista, vaikka ei ihan autenttista olekaan.


Punaista currya
Palvelu Lemon Grassissa oli ystävällistä ja kotikutoista. Hintalaatusuhteeltaan Lemon Grass on kohtuuhintainen. Jaettu alkuruoka, coca-cola ja curryannos maksoi yhdeltä henkilöltä 18 €. Tämä on oiva paikka lounaalle tai lauantai-illan tapahtumien puimiselle sunnuntaina (plussaa sunnuntaiaukioloajoista!) ;-).

Arvio: 8+


Kolmas linja 12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti