maanantai 11. huhtikuuta 2011

Bistro Leon

Pistäydyimme illallisella Bistro Leonissa. Olimme liikkeellä aikaisin, viiden maissa. Meidät otti vastaan ystävällinen ja hyväntuulinen tarjoilija. Palvelu oli oikein miellyttävää ja toimivaa. Ruokalajien jälkeen kysyttiin maistuiko ja vettä kaadettiin laseihin pyytämättä. Ravintola oli melkein tyhjä tähän aikaan maanantaina. Tunnelma ravintolassa oli ihan mukava.

Ruokalista oli monipuolinen, mutta kivan ytimekäs. Ei liikaa vaihtoehtoja, mutta tarpeeksi.
Alkuun tilasimme valkosipulietanoita (6kpl) ja vihreää salaattia. Etanat oli ihan yes, mutta parempiakin on tullut syötyä. Vihreä salaatti oli yllättävän iso ja monipuolinen; melonia, sipulia, kirsikkatomatteja ja tietysti sitä vihreää salaattia. Salaatti maksoi 4,50€ ja etanat 7,90€.

Pääruuaksi seurueemme tilasi vuohenjuustosalaatin (13,50€), marmoripihvin (ulkofile) vuohenjuuston kera (24,90) ja marmoripihvin valkosipulin kera (26,90) sekä maissikananrintaa bataattiperunakakulla ja pinaattimuhennoksella (16,50). Kaikki olivat tyytyväisiä pääruokiinsa. Vuohenjuustosalaattiin olisi kaivannut jotakin hilloketta tms. lisukkeeksi. Mutta salaatti oli ihan hyvä, aika basic. Pihvit saivat kehuja; liha oli mureaa ja paistettu mediumiksi niinkuin oli pyydettykin. Myös kana oli mureaa. Suklaafondant sai jälkkäreistä kehuja!

Ruoka oli hyvää perusruokaa. Annokset olivat simppeleitä, ei mitään kikkailua. Kaikki annokset olivat reilun kokoisia. Kiva juttu oli, että pihvin sai joko tuhdimmalla perunalisukkeella tai salaatilla ja maissikananrinnallekin oli kolme eri lisukevaihtoehtoa. Viinilistan ulkopuolelta oli tarjolla talon punaviiniä. Sijainniltaan oiva paikka oopperaan suunnistajille! Bistroleon

Arvio: 8+

Runeberginkatu 60 Kartta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti