keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Lupolo 19.3.2011

Lupoloon suunnistimme uudemman kerran nopeammin kuin olisi osannut arvata. Tällä kertaa olimme liikkeellä vähän isommalla porukalla, viiden hengen seurueella. Lauantai-iltana oli Koffin hanaolut loppu (halpa vaihtari), joten päädyimme tutkimaan tarkkaan olutlistaa. Edelleen 9 € oluesta tuntui tyyriiltä.... Ilta laitettiin kuitenkin käyntiin muutamilla uusilla olut-tuttavuuksilla. Tunnelma Lupolossa oli rennon letkeä ja illan edetessä mukava puheensorina täytti ravintolan.
Alkuun jaoimme erilaisia kippoja ja kuppeja. Viisi erilaista alkupalaa oli hyvä setti viidelle ruokailijalle. Mieleen alkulämmittelyistä jäivät oliivien chili-marinadi, oikein tujua ja hyvää, viime kerralla emme tätä huomanneet. Tarjolla oli taas huippuhyvää leipää - edelleen maistui usemman palan verran. Kuha-Chevice -kippo oli kaunis ja värikäs annos. Erityisesti pidimme kastikkeesta. Kastikkeessa oli kuulemma mm. passionhedelmää ja sitrusta. Myös Tonnikala-aioli maistui leivän kanssa.   


Illan paras olut oli Good Times, kepeä ja raikas. Kannattaa ehdottomasti testata. Tästä juomasta nautimme pääruokien kanssa. Pääruuat olivat kaikki ihan hyvän makuisia. Japanilainen Lohi-salaatti oli värikäs ja kaunis, ja lohi hyvin valmistettua. Salaatissa oli jänniä aineksia. Päivän kala oli tänään makrillia - annos oli kaikkinensa varsin suolainen. Kasviskeitto oli myöskin ihan hyvän makuista. 

Lohisalaatti
Päivän kala
Jälkkärilistalla oli kaksi vaihtoehtoa. Manteli-suklaakakkua laventelijäätelöllä ja Päivän jäde. Suklaakakku oli hyvää, laventelijäätelö maultaan hivenen outoa....vaikea sanoa, pidinkö tästä makuyhdistelmästä vai en. Päivän jäde oli Currya ja Appelsiinia, hassu yhdistelmä, mutta toimiva. 


Suklaakakkua
Palvelu Lupolossa sujui hyvin koko illan ajan ja tarjoilija tuntui hyvin tietävän paikan juomat ja ruuat. Ystävällistä ja kivaa menoa. Tällä kertaa ruoka ei ollut ihan niin hyvää kuin viimeksi, mutta hintataso edelleen varsin kohtuullinen. Juomalistalle kaipasimme halvempia vaihtoehtoja kalliimpien rinnalle. Alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka lisättynä vedellä ja oluella maksoi yhdeltä 38 €. Ruuan osuudeksi jäi 26 €. Mielestämme saimme hyvää ruokaa edulliseen hintaan. Lupolo


Tunnelma           9
Ruoka                8,5
Palvelu              9
Hintalaatusuhde 9

Punavuorenkatu 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti