lauantai 8. tammikuuta 2011

Mange Sud 5.1.2011

Tunnelma
Mange Sud on loistava ravintolalöytö - kiitos EatHelsinki 2010 -kirjan! Tässä ravintolassa olemme vierailleet useamman kerran ja aina olemme olleet kovin tyytyväisiä. Mange Sud on siisti ja tyylikäs ravintola, sisutukseltaan kaunis ja yksinkertainen, mutta tunnelmaltaan erittäin rento.

Ruoka
Tällä kertaa olimme liikkeellä vähän isommalla porukalla, seitsemän hengen seurueella. Suurin osa seurueesta valitsi listalta Menu Maisonin (42€), joka sisälsi kolme ruokalajia: Kurpitsarisoton, Meriahventa ja Tiramisun. Otimme myös viinipaketit, puolikkaina versioina (14 €) ja olimme jälleen kerran tyytyväisiä puolikkaaseen settiin.

Kurpitsarisotto oli hyvä. Koostumukseltaan täydellinen ja maultaan raikas ja pehmeä. Ripauksella suolaa risoton maku parani entisestään. Risoton kanssa tarjoiltiin valkoviiniä.
Pääruokana oli Meriahventa lingurialaisittain. Ahven oli oikein hyvää. Lisäkkeenä oli kasvishässäkkä, jossa oli ainakin perunaa, oliiveja, tuoreita tomaatteja. Kasvislisäke oli jännittävän makuinen, hyvää, mutta jotenkin hiukan tunkkaista - jotain raikkautta ja kepeyttä olisin tähän lisäkkeeseen kaivannut. Sekä alku- että pääruuat tarjoiltiin erittäin hyvin lämmitetyiltä lautasilta, tästä plussaa, on ilo syödä kuumaa ruokaa.Jälkiruokana oli iso annos Tiramisua. Tiramisu oli ihanaa, joskin hiukan reippaalla kädellä oli alkoholia jälkkäriin lorahtanut...


Palvelu
Palvelu Mange Sudissa oli kokonaisuudessaan hyvää. Ennen varsinaista iltaa jouduimme useaan kertaan säätämään seurueemme kokoonpanossa ja tähän säätämiseemme suhtauduttiin ystävällisesti ja joustavasti. Illan aikana tarjoilijamme olivat ystävällisiä ja rentoja.

Mange Sudista on tullut yksi suosikki ravintoloistamme. Tunnelma on mukavan rento ja palvelu ystävällistä, muttei jäykkää. Kiitos jälleen kerran mukavasta illasta! Mange Sud

Tunnelma            9+
Palvelu                 9
Ruoka                   9-
Hintalaatusuhde 8+

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti