maanantai 14. kesäkuuta 2010

Grotesk 4.6.2010

Toinen vierailumme Groteskissa oli oikein miellyttävä kaikin puolin :). Tällä kertaa pöytämme sijainti oli edelliskertaa paljon parempi. Vaikka ravintolassa oli porukkaa, meteli ei kuitenkaan ollut läheskään niin rasittavaa kuin edellisellä kerralla. Pöydässä pystyi hyvin juttelemaan eikä ääntäkään tarvinnut korottaa ;). Kannattaa pyytää pöytä ikkunoiden läheltä!


Tarjoilijamme oli erittäin ystävällinen, hyväntuulinen ja huumorintajuinen. Palvelu oli rentoa ja miellyttävää.


Alkuruuaksi valitsimme kylmän kurkku-jugurttikeiton ja mangokatkarapusalaattia (10,50€) sekä äyriäissalaattin, joka tarjoiltiin kampasimpukkakreemin ja passionvinegretin kera (13,50€). Molemmissa annoksissa maut olivat kohdillaan ja kokonaisuutena annokset olivat älyttömän hyviä.


Pääruuaksi valitsimme paistettua karitsankareeta dijonsinappikastikeella perunaohukaisen kera (25,50€) sekä toisena pääruokana Crispy chickenin, joka tarjoiltiin nuudeli-vihannessalaattin ja inkivääri-kevätsipulivinegrettin kanssa (24,50€). Tarjoilijan kertoman mukaan kanan kuorrutus oli ohut ja ei lainkaan rasvainen. Tämä piti paikkansa. Kuori oli ihanan rapea ja ohut. Kana oli hyvin tehty. Nuudeli-vihannessalaatti oli maukas lisäke ja kanaa maukasti raikas vinegrette-dippi. Annos ei makukokonaisuuksiltaan ollut parasta Pauliinan makuun, mutta oli siltikin hyvää ja täyttävää. Kanaa oli todella runsaasti. Karitsa-annos oli puolestaan melko pieni, onneksi kanasta riitti kahdelle ;). Muuten karitsa oli sopivan kypsyistä ja annoksen maut olivat hyviä. Kana-annoksen kanssa valittiin ravintolan suositusviiniä, joka oli valkoviini. Tämä sopi hyvin kyseisen ruuan kanssa, vaikkei  Pauliina suuri valkoviinin ystävä olekaan. Karitsan kanssa valittiin punaviiniä.


Tällä kertaa emme ehtineet ottamaan jälkiruokia, vaikka listalla oli houkuttelevia vaihtoehtoja. Kaiken kaikkiaan vierailu Groteskissa vahvisti käsitystämme siitä hyvän ruuan ravintolana. Palvelu pelasi oikein hyvin ja tunnelma oli rento. Huomionarvoista on myös houkutteleva kesäterassi, jossa varmasti piipahdamme kesän aikana! Grotesk


Palvelu     ****
Tunnelma ****
Ruoka      ****
Hintalaatusuhde ****


Ludviginkatu 10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti