tiistai 24. lokakuuta 2017

Story Korttelissa!

Kampin Kortteli on meistä niin kiva ravintolakeskittymä! Korttelin avajaisissa ihastuimme Storyn täydellisen makuisiin burgereihin, joten illan ravintolan valinta oli sitten aika helppoa. Kaipasimme nimittäin kunnon annokset ruokaa ja hetken Korttelissa pyörittyämme päädyimme Storyyn. 

Storyssa ollaan poikettu kahvilla, aamiaisellalounaalla ja maistelemassa sinisimpukoita. Meillä on paikasta pelkkää hyvää sanottavaa ja niin oli tämän viimeisenkin vierailun jälkeen.

Lauantai-iltaan kaipasimme ruokaa, jolla jaksaisi hipata illan keikan. Mirkan valinta osui Storyn burgeriin (13,90 €) ja Pauliinan Reuben Sandwichiin (14,90 €). Molemmat valitsimme lisukkeeksi perunat aiolilla (4 €). 

Mirkan burger oli mehevä ja pihvi oli täydellisesti paistettu. Burger oli hyvänkokoinen ja maut olivat kohdallaan. Just niin kuin kuuluukin!


Reuben Sandwichia ihailin edellisviikolla ravintola Pennyssä ja ah, olipa ihanaa päästä näin pian kokemaan tämä makuelämys. Reuben-leipä on minulle uusi tuttavuus. Reubeniin käytetään maalaisleipää, häränlihapastramia, juustoa ja hapankaalia. Storyn Reuben-leipä oli hyvä ja kooltaan reilu! Täytteitä oli runsaasti, samoin makua. Leipä oli maukas ja grillattu hyvän rapeaksi. Tähän iltaan juuri sellaista safkaa, mitä todellakin tarvitsin.  


Paahdettuja perunoita oli molemmille reilu kulhollinen. Pienempään nälkään perunat kyllä riittäisivät kahdellekin jaettavaksi. Tosin olivat niin hyviä, että viimeisestä perunasta saattaisi tulla pieni vääntö ;). Tässä annoksessa toteutui yksinkertaisuuden ydin; todella maistuva annos ilman mitään turhia hässäköitä.


Meistä Story Korttelissa hinta ja laatu todella kohtaavat. Söimme tosi hyvät ja reilut annokset alle kahdellakympillä ja jaksettiin humpata yhteen asti yöllä! Story on mutkaton mesta, jossa viihtyy niin aamiaisella, kahvilla, illallisella tai vaikka viinilasillisella. Suosittelemme!

12 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, Story on itseltäni vielä kokematta. Monissa Korttelin ravintoloissa on jo tullut käytyä,kiva, että kauppakeskusravintoloissakin on nykyisin valinnanvaraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on. Meistä Kortteli on tosi kiva ravintolakeskittymä. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin!

      Poista
  2. Itse olen käynyt Korttin ravintoloista vain Fisken på diskenissä lounaalla. Vähän ristiriitaiset fiilikset jäi paikasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fisken på Diskenin herkkuja maisteltiin avajaisissa, mutta ei olla kumpikaan vielä kunnolla käyty paikassa. Oiskohan jo seuraavalla kerralla sit Fisken på Diskenin vuoro.

      Poista
  3. Kuulostaapa tosi hyvältä! Näitä Helsingin ravintoloita pääsee harvemmin testaamaan, mutta tässä taas yksi hyvä listalle :)

    VastaaPoista
  4. Story on kyllä jotenkin ihana yhdistelmä raikasta tuulahdusta ja kunnon klassikoita. Viimeksi söin lounaalla hauskan avokadoburgerin, joka kyllä valitettavasti oli liian kallis - 19,50 muistaakseni lounasaikaan eikä siihen kuulunut kuin pieni sivusalaatti. Ja kun vielä otin omani vegeversiona (pihvin sijaan portobellosientä), niin jäi kyllä nälkä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, lounaaksi oli kyllä kallis, hui. Varsinkin, jos vielä jää nälkä. Me valittiin lauantai-iltaan Story just sen takia, ettei vaan jää nälkä. Lisukeperunoita oli niin iso kulho ja reilusti aiolia, ettei jälkkäriin enää pystynyt.

      Poista
  5. Kauppakeskuksissa on tosiaan nykyään paremmin vaihtoehtoja kuin ennen ja tuollaiset simppelit, mutta reilut annokset ovat usein paikallaan. Eikä pelkästään shoppailun lomassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekin oltiin lauantai-iltana. Alun perin oli tarkoitus mennä ihan toiseen paikkaan, mutta karsee sää latisti. Korttelin sijainti lähellä hotlaa vaikutti ravintolan valintaan tällä kertaa isosti!

      Poista
  6. Olen käynyt vaivihkaa vilkuilemassa, mutta jotenkin en ole osannut Kampin kortteliin vielä pesiytyä. Ehkä vielä joskus...

    VastaaPoista