perjantai 6. marraskuuta 2015

Restaurang KW Karjaalla

Elämäni toinen vierailu Karjaalla on takana - ja taas sain hyvää ruokaa, kuten ensimmäiselläkin vierailulla. Minulla on siis vahva luotto Karjaan ruokatarjontaan. Sain ystävältä vinkin (Kiitos Mia!) Karjaalla sijaitsevasta hyvästä ravintolasta, Restaurang KW:stä. Tammisaareen sijoittuneet sulkiskisat mahdollistivat vierailun ravintolaan nopeammin kuin osasin etukäteen ajatellakaan.

Lauantain lounaan nautin KW:ssä oman itseni kanssa. En muista, koska olisin viimeksi syönyt ravintolassa yksin, tarkoituksella. Hauska kokemus, jota suosittelen kokeilemaan. 

Restaurang KW on avannut ovensa muutama vuosi sitten. Ravintola on kooltaan aika iso, tänne mahtuu helposti isompikin porukka syömään ja juomaan. Sisustus oli pelkistettyä, mutta viihtyisää. Kaunis ruusu koristi pöytää.


Listalta olisi löytynyt useampikin vaihtoehto. Päivän annoksesta (häränrintaa) en hirveästi innostunut, koska lihaa ei niin tehnyt mieli. Valinta osui tällä kertaa KW:n raasepurilaiseen, joka sisälsi savulohta, pestomajoneesia, tomaattia, punasipulia, talon sämpylän ja salaattia. Hampurilaisen lisukeranskalaiset vaihdoin perunakakkuun. 


Burgeri oli hyvä. En ole hetkeen syönyt hampurilaista, enkä varsinkaan kalahampurilaista. Halusin jotain hieman kevyempää ja helpommin sulavaa, mutta silti täyttävää. Näihin tarpeisiin lohihampurilainen oli oiva valinta. Talon sämpylä oli hyvä, pestomajoneesi maukas. Ihan helppoa tämän burgerin syöminen ei ollut, mutta onnistui haarukan ja veitsen avulla. 


Lounasannokseni oli reilun kokoinen. Onneksi ruuan sulatteluun oli aikaa reilusti. Perunakakku oli hyvänmakuinen ja passasi lohiburgerin kanssa hyvin. Jälkiruokakahvi kustansi pari euroa. 

Jo ravintolaan tullessani huomioni kiinnittyi esillä olleisiin leipiin. 


Rakastan leipää ja minusta on aina niin mahtavaa, jos ravintolassa on leipää myynnissä. Usein ravintoloissa saa mahtavia leipiä, mutta harvemmin leivät ovat näin selkeästi esillä ja myynnissä. Hieno homma! Hampurilaisen sämpylä vakuutti minut ja ostin kotiin sekä mallaslimppua, että vaaleaa vuokaleipää.  Mallaslimppu oli loppujen lopuksi enemmän minun makuuni, vaikkei vaaleassa vuokaleivässä ollut mitään moittimista. 

Palvelu KW:ssä oli erinomaista. Kaikki toimi lounaan ajan sujuvasti ja ravintolan tyypit olivat ystävällisiä ja hyväntuulisia. Hintalaatusuhde tämän yhden annoksen perusteella on hyvä. Burgeri kustansi 14,80 € ja jälkkärikahvi 2 €. Toivottavasti Karjaan suuntaan tulee pian menoa. Mieluusti ruokailisin KW:ssä uudemman kerran! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti