keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Bier-Bier! Uusi olutbaari Erottajalla

Viinibaari Vin-Vinin isoksiveljeksikin nimetty olutbaari Bier-Bier aukaisee ovensa ylihuomenna perjantaina. Me piipahdimme lämminhenkisen olutbaarin avajaisissa haistelemassa uuden baarin tunnelmaa. Viihtyisän baarin sisustuksesta on vastannut Joanna Laajisto. 

Erottajankatu 13 sijaitsevassa Bier-Bieristä löydät noin sataa eri olutlaatua ja kymmentä eri siideriä. Ja jos olut tai siideri ei iske, löytyy olutbaarista myös noin pariakymmentä viintä. Tuotevalikoiman pääpaino on eurooppalaisissa käsityöoluissa, joista kahdeksaa saa hanasta. Siiderit ovat pääasiassa espanjalaisia ja ranskalaisia ja viinit ravintoloitsijoiden oman maahantuontiyrityksen pientilaviinejä. Juomien seuraksi on saatavilla myös pientä syötävää naapuriravintola Groteskin keittiöstä, hyvä hyvä. Yleensä oluen kanssa hyvin maistuu pienet naposteltavat. 

Bier-Bier on ilahduttavasti auki viikon jokaisena päivänä maanantaista torstaihin klo 16-24, perjantaista lauantaihin klo 14-02 ja sunnuntaisin 14-22. Avajaistunnelmissa maistui alkoholiton olut, josko viikonloppuna sitten maistuisi vähän vahvempi juoma... :). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti