tiistai 20. elokuuta 2013

Ravintolapäivä: Park'n Soup!

Ravintolapäivä on minusta ihan hirveän kiva juttu! Vaikka viime sunnuntai oli tupattu täyteen ohjelmaa, onnistuin yhden ravintolapäivän ravintolan testaamaan. Loistavaa! Juttua aikaisemmista ravintolapäivistä löytyy täältä ja täältä ja täältä.


Park'n Soup oli pystytetty kauniille paikalle Kulosaareen Kluuvin puistoon. Nurmikolle oli kannettu pöytiä ja tuoleja, katospaikkaa ei onneksi poutasään vuoksi tarvittu. Park'n Soup tarjoili kahta keittoa: Chorizokeittoa ja Kasvissosekeittoa. Keiton kanssa oli valittavana muutamaa eri sämpylää ja juomia (limsaa, vettä, Radleria) maun mukaan. Chorizokeitto lisukkeineen kustansi 6 € ja kasviskeitto 4 €.


Chorizon suurena ystävänä tietty valkkasin tämän keiton. Ja hyvää oli! Samoin kuin maukas itse leivottu sämpylä kera kunnon voin, nam°. Lautasellinen täytti hyvin vatsan ja oli enemmän kuin tyytyväinen valitsemaani ravintolapäivän ravintolan ruokaan. Tällä setillä jaksoi hyvin pelata kiekan golffia ja ei aivan huonolla menestyksellä ;). Chorizokeittoa meinaan kokeilla kotonakin. Kokeilkaa tekin; keiton ohje löytyy Suolaa ja hunajaa -blogista: Espanjalainen makkarakeitto. Taas kerran oli hyvä kokemus Ravintolapäivän ravintolasta, seuraavaa päivää odotellessa. Toivottavasti Park'n Soup pistää mestan pystyyn uudemman kerran :): 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti