torstai 21. kesäkuuta 2012

Ravintola La Perla, Kuressaare, Saarenmaa 15.6.2012

Kuressaarella ihastelimme moneen kertaan paikan kauneutta. Meitä suosivat säät ja saimme nauttia myös aurinkoisista päivistä. 
Perjantaina päivällä kävimme tutustumassa Piispanlinnaan. 


La Perla on Kuressaaren pääkadun varrella sijaitseva italialainen ravintola. Täältä saimme taas kivasti pöydän isolle porukalle. Ravintola oli sisutukseltaan viehättävä ja kivan kotoisa. Hintataso oli jälleen tosi edullinen.


Alkuruuat olivat kivan kokoisia ja kauniita annoksia. Tosin Antipasti -lautanen ei koollaan vakuuttanut kaikkia, joten pöytään oli tilattava heti toinen....Alkuruokina pöytään saapui Antipasti-lautasen ohella mm. Caprese (5,40 €) ja Bruschetat (3,50 €). Kaunista ja viimeisteltyä - ja hyvän makuista. 
Pääruuista itse valkkasin lampaan jauhelihasta tehdyn lasagnen (7,60  €). Annos tarjoiltiin superkuumassa vuuassa, jossa ruoka pysyi hyvin kuumana. Minä tykkäsin tästä lasagnesta kovasti. Annoksessa oli paljon juustoa ja maku oli pehmeä, mutta hivenen enemmän olisi saanut olla potkua. Kuten kuvasta huomaa, nautimme illallista ilta-auringon paisteessa.Jälkkäreinä söimme mm. Creme Bruleeta (2,80 €) ja Pannacottaa. Creme Brulee oli keskinkertainen versio tästä huippuhyvästä jälkiruuasta, mutta hintalaatusuhde oli tässäkin kohdillaan. Palvelusta ei jäänyt täällä sen kummemmin mitään erityistä mieleen. Laskun maksu hoitui tuttuun tapaan erikseen kassalla, mikä muuten on nopea ja kätevä tapa isomman porukan ollessa liikkeellä - erityisesti silloin, kun erilliset laskut ovat kummastuksen aihe. Perushyvää ja kivaa italialaista ruokaa saimme täällä syödäksemme edulliseen hintaan. Oma laskuni oli kokonaiset 9,50 €. Ravintolaa voi hyvillä mielin suositella italialaisen ruuan ystäville. La Perla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti