Vinoteek oli selvästi aikaisempia ravintolakokemuksia enemmän fine dining -tyyppinen ravintola. A la carte -lista oli kapea, hinnat olivat ehkä hivenen korkeammat, annokset pienemmät ja viinilista oli pienimuotoinen Raamattu.
Ilta on aina hyvä aloittaa kuohuvilla - tällä kertaa laseissa on Proseccoa.
Ruoka Vinoteekissa oli pääosin maistuvaa. Alkuruokina maisteltiin Rantakala- ja jokirapukeittoa. Pääruuaksi moni meistä valitsi Ahvenfileet (12 €), joka olikin reissun paras yksittäinen annos. Lautaselta ei löytynyt moitteen sijaa. Vinoteekista löytyi myös reissun paras Villisika -annos (12 €). Arvio on muuten varsin luotettava, koska Villisikaa testattiin kaikissa käymissämme ruokapaikoissa ;).
Jälkiruuista itse maistoin tuhtia ja suklaista tryffelikakkua (4 €), ah miten hyvää! Jälkiruokajuoman otin lasisillisen italialaista punaviiniä Amarone della Valpolicella 2007. Tässäpä oli ihana ja täyteläinen viini. Suosittelen! Vinoteekin Sommelier oli aivan mahtava nainen. Hän jäi mieleen asiantuntevasta, korrektista ja superystävällisestä palvelusta. Tunnelma Vinoteekissa oli rauhallinen ja rento. Taustalla soi kivan leppoisa musiikki ja vietimme täällä oikein ihanan illan. Hintalaatusuhde oli jälleen kerran varsin hyvä. Vinoteek
Täällä käytiin viime kesänä viinillä - tai useammalla, kun listassa oli niin hyviä vaihtoehtoja. Loistava paikka!
VastaaPoistaNiin oli! Hyviä viinejä juotiin. Paikan Sommelier oli ihan mahtava :).
Poista