torstai 14. kesäkuuta 2012

Linnanmäen Kattilassa: Sushibar+Wine 12.6.2012

Linnanmäen Kattila sykähdytti meitä niin kovin ensivierailullamme, että suuntasimme Kattilaan pian uudestaan. Kattilan ravintoloista valkkasimme CityDeal -tarjouksen houkuttamina Sushibar+Wine -ravintolan. Sushibar -konsepti on meille ennestään tuttu, olemme katsastaneet "ketjun" muut ravintolat, joista löytyy juttuja blogistamme.

Meidät vastaanotti oikein ystävällinen ja iloinen tarjoilija. Paikan sisustus mukailee samaa tyyliä kuin muutkin Sushibar-konseptin ravintolat. Raikasta skandinaavista designia yhdistettynä japanilaiseen ruokaan. Marimekon astiat ovat ihan huippuihania!

Ruokalista on selkeä ja kuvat auttavat hahmottamaan ruokalajeja. Viinilistalla on paljon orgaanisia viinejä, joka on oikein tervetullutta! CityDeal -tarjous sisälsi Miso-keiton, vihreän teen ja sushi-lajitelman. Lajitelmassa oli 2 avokado-nigiriä, 2 siika-nigiriä ja 2 lohi-nigiriä. Lisäksi annokseen kuului 10 palaa lohi-avocado-makeja. Sushi-lajitelman listahinta on 25.90 € (ilman keittoa ja teetä).
Sushit olivat taidokkaasti valmistettuja. Riisi pysyi hyvin kasassa ja suupalat olivat sopivan kokoisia. Kala oli erittäin tuoretta. Jopa niin tuoretta, että Mirkakin sai palat alas ja makukin miellytti ;-).
Nigireistä lohi ja siika olivat huippuvetoja. Avokado -nigiri oli vähän mauton. Rapu- ja tofunigirit taasen aivan kelpo kamaa. Makit maistuivat molemmille, vaikka olivat myös hiukan mauttomia.


Sushi-lajitelmasta ei ihan pääruoaksi kahdelle ole, mutta kevyenä välipalana tai alkuruokana tämä toimii hyvin. Yhdelle lajitelma on riittävä pääruoaksikin. Joskin aika hintava. Tähänkin Kattilan ravintolaan olimme tyytyväisiä; kaikkinensa tämä oli meille paras kokemus Sushibar -mestoista. Osuma.fi

Tivolikuja 1, Linnanmäen Kattila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti