lauantai 16. kesäkuuta 2012

Bar & Bistro Senaatin Hiili 2.6.2012

Juhlatunnelmissa syömään ja nauttimaan JO kolmatta burgeria viikon sisään ;). Hassun tiivistä ollut hampurilaistahti, kun yleensä harvemmin burgereista mitään perustan. Mutta nyt olen tosiaan näistä ollut ainakin hetkellisesti innostunut. 


Senaatin Hiileen menimme syömään isommalla jengillä. Olimme etukäteen valinneet kolmesta vaihtoehdosta mieleisen hampurilaisen. Päätös oli muuten vaikea: kaikki hampurilaiset vaikuttivat mielenkiintoisille ja maukkaille. Päädyin kuitenkin Naudanlihaburgeriin. Muita vaihtareita olivat lohihampurilainen ja kasvishampurilainen. 


Hampurilainen oli iso ja maukas. Pihvi oli täydellisen hyvin paistettu ja muut täytteet hyviä. Sipulia esimerkiksi oli runsaasti, muttei kuitenkaan liikaa. Pekonit tosin piti hampurilaisen välistä noukkia pois. 


Hampurilaisen sämpylä oli aivan mainio, Good Pie Bakeryn ciabatta. Lisukkeina tarjottiin isoja perunalohkoja kuorineen ison majoneesikulhon kera. Perunat olivat hyviä, yksi tosin oli jäänyt hieman raa'aksi. 


Hampurilaiskisassa Hiilen burgeri kyllä pärjäsi. Ei ehkä aivan vetänyt vertoja Midhillin hampurilaiselle, muttei paljon siitä jäänytkään. Senaatin Hiili


                 Missäs sitä sitten seuraavaksi testaisi hampurilaisten tasoa?
Kluuvikatu 7

2 kommenttia: