Boulevard Social on Bulevardi 6:ssa sijaitseva Tomi Björckin ja Matti Wikbergin kolmas ravintola. Farang ja Gaijin ovat siis saaneet jatkoa. Boulevard Socialissa kävimme muutama viikko sitten piipahtamassa ja meininki vaikutti houkuttelevalle. Tästä innostuneina varasimme pöydän pikimmiten ja saimme seuraksi pari muutakin bloggaria :).
Ravintolan sisustuksessa on onnistuttu hyvin. Sisustus on tehty erittäin hyvällä maulla ja kaikki on viimeisteltyä ja tarkasti mietittyä. Erityisesti pidimme kauniista kristallisista vesilaseista ja muutenkin astiat olivat Boulevardissa hienoja. Ravintolassa on kiva tunnelma, vilkas ja rento. Palvelu ei oikein jäänyt mieleen. Pöydässämme pyöri useampi eri tarjoilija ja kaikki hoitui illan aikana hyvin (yhtä pientä kämmiä lukuunottamatta).
Ravintolan ruoat on tarkoitettu jaettaviksi, kuten muissakin omistajien ravintoloissa. Pääruoat on suunniteltu niin, että ne sopivat neljälle. Tilasimme alkuun grillattuja vihersimpukoita kera punaisen harissan ja lammaskebabia. Simpukat eivät vetäneet vertoja Gaijinin ja Farangille vastaaville versioille. Kebab puolestaan oli todella herkullista.
Jaettavissa annoksissa on aina se pieni pulma, että kaikki pöytäseurueesta eivät välttämättä pidä samanlaisista ruoista tai eivät voi niitä syödäkään. Meidänkin valintamme olivat kompromisseja syöjien kesken.
Pork belly |
Friteerattua mustekalaa |
Boulevard Socialin Boullabaisse oli maultaan voimakas. Maistui hyvälle, mutta neljälle jaettavana annos oli oikein riittävä. Boullabaisse sisälsi mustekalaa, lohta ja simpukoita.
Yllättäen illallisen päätteeksi teki jotain makeaa mieli. Päädyimme loistavaan pekaanipähkinäpiirakkaan, jota tarjoiltiin maukkaan jogurttijäätelön kanssa. Tykkäsimme tästä.
Tällaista on lähteä bloggareiden kanssa syömään ;-) |
http://www.osuma.fi/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti