torstai 31. toukokuuta 2012

Nolla 30.5.2012

Nollassa piipahdimme yksillä viime viikon perjantaina Helkan Keittiössä nautitun illallisen jälkeen. Täällä on aikaisemmin tullut käytyä iltamyöhään ja pimeään aikaan, eikä Nolla ole jäänyt sen kummemmin mieleen. Mutta nyt valoisalla huomasin, kuinka kiva ja rento mesta Nolla on. Siksipä eilen ennen Tavastialle suuntaamista päätimme treffata juoman ja ruuan merkeissä juurikin Nollassa. 


Nollaan saapuessani nälkä oli aika tiukka Juokse meresi edestä -juoksukoulun harjoitusten jälkeen. Töölönlahdella heti juoksuharjoitusten jälkeen olin kyllä tankannut Cafe Köketin superhyvällä marjasmoothiella.


Nollan lista on hirmu houkutteleva ja mielenkiintoinen. Kaikenlaista olisin voinut kovastikin syödä. 
Tällä kertaa päädyin valitsemaan Romaine Heart Salaatin kera halloumin, joka olikin erittäin hyvä. Salaatti oli tosi raikas ja valmistettu tuoreista, hyvistä raaka-aineista. Lautaselta löytyi mm. viinirypäleitä ja vesimelonia. Kivan kesäinen setti!


Nollan kalakeitto oli etenkin esteettisesti kovin kaunis ja viimeistelty. Maultaan hyvä, vaikka vähän joutui tekemään duunia syömisen eteen. 


Nollan meininki on rentoa. Ruuat tilataan tiskiltä, josta samalla voi napata itselleen aterimet. Palvelu eilen, kuten viime perjantainakin, oli iloista ja hyväntuulista. Täältä oli jo valmiiksi kiva mieli jatkaa Tavastialle kuuntelemaan ah, niin ihanaa Samulia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti