tiistai 5. kesäkuuta 2012

Linnamäen Kattilassa: Midhill 29.5.2012Tätä on odotettu pitkään! Vihdoinkin Linnanmäelle on avattu oikeita ravintoloita! Ravintoloiden takana on useita huippuravintoloitsijoita Hans Välimäestä Tommi Tuomiseen. Kattila on kuuden ravintolan ravintolakeskittymä Linnanmäen pääsisäänkäynnin lähellä. Kattilan ravintolat ovat lihapullabaari Kuula (Demo), Coccola (Postres), Midhill (Hans Välimäki), Ilona (Aino), Sushibar+Wine ja Caruzello. Kattilan ravintoloita on mainostettu huokeina, joka on toki suhteellinen käsite. Kävimme kiertelemässä Kattilassa ja tutkailemassa eri ravintoloiden ruokalistoja ja hintatasoa eivätkä nuo nyt ihan huokeilta vaikuttaneet. Hinnat vaihtelivat reilusta kympistä kolmeen kymppiin.

Ensimmäisellä visiitillämme testasimme Hans Välimäen hampurilaisravintolan Midhillin. Paikan sisustus oli oikein houkutteleva ja hauska. Värikäs sisustus sopii hyvin Linnanmäen tunnelmaan ja tekee paikasta persoonallisen ja erottuvan.Midhillin ruokalista oli houkutteleva ja hintaso varsin kohtuullinen.


Minä päädyin päivän annoksena myytyyn Korean BBQ hampurilaiseen ja Pauliina valitsi lammaspurilaisen. Molemmat annokset olivat huippuhyviä!!!

Lammasburger


Korean BBQ Burger


Olimme jo etukäteen kuulleet huhua Midhillin veden hinnasta. Ja toden totta, myynnissä oli vain 0,8 l vesipullo, jonka hintana oli  7 €. Tilasimme siis luonnollisesti viiniä, joka oli hinnoiteltu oikein kohtuullisesti, 5 € lasi ;-).
Jälkkäriksi valitsin suklaacookiesit, jotka olivat aivan loistavia. Olisin ottanut jäätelöä, mutta se tulee kuulemma suoraan Valion paketista :-(.  Latte maksoi 4 € ja tavallinen kahvi 3 €. Mutta tavallisen kahvin hintaan sisältyy santsikuppi.
Aika kohtuullinen loppulasku :-).

Ensi viikolla testissä taas uusi Kattilan ravintola, toivottavasti ehdimme niissä kaikissa kesän aikana käymään! Osuma.fi

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Me ollaan aivan innoissamme Kattilasta ;). Ensi viikolla on seuraavan Kattila -ravintolan vuoro...

   Poista
 2. mä olen ton kreikka burgerin ja perus juustoburgerin käynyt syömässä ja juusto oli todella paljon parempi.. yksinkertasuus taitaa toimia. jälkkäri juustokakku oli säälittävä ja tosi huono.

  VastaaPoista
 3. Midhillin vesi on kyllä saanut huomiota :D
  Koreaburgeri on loistava, muita en oo vielä ehtinä kokeilemaan.

  VastaaPoista
 4. Midhill on kuuluisa vedestään - ja ihan aiheesta ;).

  VastaaPoista