sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Sunn, 22.4.2012

Tämän kevään ensimmäinen keväinen päivä alkoi erittäin hyvissä merkeissä nimittäin ravintola Sunnin brunssilla. Sunnin sijainti on täydellinen. Valoisan ravintolan suurista ikkunoista on näkymät suoraan Tuomiokirkolle. Ravintolan sisustus on muutenkin oikein tyylikäs.

Sunn on ollut listallamme jo kauan. Olemme kuulleet paljon hyvää ravintolasta monilta ystäviltämme ja muissa blogeissakin paikkaa on kehuttu kovin.

Brunssi itsessään oli melko suppea. Neljää erilaista salaattia, silliä, yhtä leikkelettä, hilloja, leipää, kahta levitettä, brie-juustoa, yksi jälkiruoka, tuoreita hedelmiä, jogurttia ja mysliä, siinäpä se taisi pääpiirteittän olla. Kaikkien ruokien raaka-aineet olivat kuitenkin ensiluokkaisia.


Vihreä -ja couscous-salaattia

Levitteitä, leipää ja tomaattipapusalaattia


Brie-juustoa, hedelmiä ja pikkucroisantteja

Tällä kertaa laatu korvasi määrän ja hyvä niin. Mahat saatiin kyllä täyteen. Brunssin hinta on 15.5 €, joka on oikein sopuisa hinta laadukkaasta brunssista. Listalta voi tilata erikseen lisäsäksi mm. erilaisia munia, puuroa, mehuja ja smootieita, jos näitä mieli tekee.

Brunssia tarjoillaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-15.00. Ravintola on suosittu, joten suosittelemme varauksen tekemistä etukäteen!

Osuma.fi

Aleksanterinkatu 26, toinen kerros

http://www.osuma.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti