torstai 19. huhtikuuta 2012

Siltasessa lounaalla 17.4.2012

Koulutuspäivä keskellä viikkoa mahdollisti hieman tavallisuudesta poikkeavan lounaan :). On aina ilo saada hyvää ruokaa ja viettää ruhtinaallisen pitkä lounastauko.. Siltaseen päädyimme koulutuspaikkaan nähden hyvän sijainnin takia. Siltasessa olen muutaman kerran aikaisemmin käynyt ilta-aikaan, mutta silloin keskittynyt lähinnä juomapuoleen ;).

Tiistaina lounaalla oli tarjolla kolme lämmintä ruokaa ja salaattibuffetti. Me valikoimme lohen ja pihvin. Salaattipöydästä löytyi tuoreita, raikkaita ja hyvänmakuisia salaatteja useaa eri sorttia. Todella hyvää ja raikasta oli hedelmäinen salaatti mansikoiden kera ja Sitruunakuskus vuohenjuustolla. Nam, molemmille. Lisäksi pöydästä löytyi hyvää leipää ja kolmea erilaista dippiä. Näistä tsatsiki oli parasta!

Salaattibuffasta tuli syötyä aika reilulla otteella ;). Lohi tarjottiin hollandaise -kastikkeen ja perunoiden kera. Lohi oli oikein hyvä, parasta oli itse lohi. Myös pihvi pippurikastikkeella ja perunoilla näytti maistuvan ruokailijalle. 

Siltasen lounaasta jäi oikein hyvä mieli. Lohi -lounas maksoi 9 €, jota en pidä lainkaan pahana hintana. Hyvän ruuan lisäksi tykkäsimme paikan rennosta fiiliksestä ja leppoisasta tunnelmasta. Tänne ehottomasti joskus toistekin!  Siltanen


Hämeentie 13 B


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti