maanantai 23. huhtikuuta 2012

Patrona, 21.4.2012

Ruoka on vähän niin kuin värit. Tulee kausia, jolloin tuntuu, että ostaa vaan tietynvärisiä vaatteita ja sitten yhtäkkiä mieli muuttuu ja väri vaihtuu. Vähän aikaa sitten tuntui, että piti aina päästä syömään sushia. Nyt sushi on vaihtunut meksikolaiseen. Ehkäpä tähän vaikuttaa se, että nyt Helsingistäkin saa meksikolaista ruokaa. Tex-mex ei ole koskaan kuulunut suosikkeihini. Ensi viikon New Yorkin matkallekin on jo yksi meksikolainen ravintola varattu ;-) http://www.molenyc.com/

Anyway, lauantaina piipahdimme Patronassa, Cafe de Nopalin omistajien uudessa ravintolassa. Kävimme alkuillasta katsomassa improvisaatioteatteri Poreen esitystä, jonka jälkeen olimme varanneet pöydän Patronasta.

Voi kuinka kauan olemmekaan kaivanneet juuri tällaisia ravintoloita Helsinkiin! Patronassa on ystävällinen ja lämminhenkinen palvelu. Ravintolan tunnelma on rento ja persoonallinen.Melkein jokaisessa pöydässä puhuttiin jotakin muuta kieltä kuin suomea.

Ruoka on Patronassa loistavaa ja drinkit erinomaisia. Ja mikä parasta aitoa meksikolaista. I feel love, kuten eräs ystäväni varmasti sanoisi tallaisessa tilanteessa ;-).

Alkuun otimme pientä naposteltavaa.Pääruoaksi possu ja lammas -tacoja ja enchiladas verdes. Näistä enchiladakset veivät voiton, mahtava annos!


Maistettiin myös talon margaritaa. Slurps ;-)

Patrona sopii rentoon iltaan. Henkilökunta on ihan huippua! Hintataso Patronassa on hyvin kohtuullinen. Tänne tulen varmasti uudelleen! Henkilökunta puhuu muuten vain englantia (ja tietty espanjaa) ja ruokalista on myös englanniksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti