tiistai 24. huhtikuuta 2012

Brooklyn Cafe 20.4.2012

Hirveen kylmä, sateinen ja tuulinen päivä oli tämä perjantai. Karkasin töistä ajoissa ytimeen ja kovasti teki mieli jotain lämmintä ja herkkua päivän palelemista helpottamaan. Päädyimme Brooklyn Cafeseen Punavuoreen, jossa emme olleet aiemmin käyneetkään. Jonkin ajan päästä joukkoomme liittyi aiemmin kahvilassa käynyt valokuvaajakaverimme ja nämä kuvat ovat hänen kädenjälkiään ja TÄÄLTÄ niitä löytyy lisää.    Brooklyn Cafesta on ollut juttua useammassa lehdessä ja tämä onkin aivan sympaattinen pieni kahvila. Kivan leppoisan iltapäivän vietimme täällä. Kuvat kertovat enemmän kuin sanat. 


Kahvilan kahvi- ja teevalikoimassa on mistä valita. Tarjolla oli myös bageleita täytteillä ja ilman sekä muffinsseja ja pirtelöitä. Me joimme lattea ja cherry lattea. Molemmat kahvit olivat sopivan makeita. Kahvin kanssa nautimme brownieta (perusversio) ja herkkubrownieta. Brooklynin brownie on sarjansa parhaimmistoa.

Perusbrownie maistui hyvältä sellaisenaan kera laten.


Luxusversio Brownie sisälsi jäätelöä, toffeejuttuja ja kuumaa suklaakastiketta.


Kahvilassa on viihtyistä tunnelma. Paikka on pieni, mutta täällä ei tullut lainkaan fiilistä, että kahvit juotua pitäisi lähteä menemään ;). Sisustus on kotoisa ja myöskin persoonallinen. Seinältä löytyy mm. sukupuu.
Palvelu kahvilassa oli ystävällistä ja rentoa. Hieman jäähtyneen laten tilalle sain heti uuden. Myös osan seurueemme kahveissa vähän kesti. Tämä viivästys huomioitiin tuomalla pöytään yksi ylimääräinen Brownie. Erittäin ystävällistä. 


Kahvila on avoinna ma - pe: 7:00 - 19:30 ja la: 9:00 - 20:00. Tänne poikkean ihan varmasti toistekin! :) Osuma.fi


Fredrikinkatu 19
Valokuvat: Jan Ahlstedt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti