torstai 26. huhtikuuta 2012

Adams, 14.4.2012

Täällä olimme juhlimassa mun synttäreitä. Sain pöydän päivän varoitusajalla, mutta luulenpa, että tänne on aika vaikeaa saada pöytää ilman varausta. Adams on vastikään avattu ja tarjoaa herkullisia tapaksia jaettavaksi pöytäseurueen kesken.

Emme ihan sisäistäneet ravintolan ajatusta tilatessamme annoksia. Useita annoksia oli aika vaikea jakaa ison seurueen kesken. Paremmin ne olisivat toimineet 4-5 hengen seurueelle. Tilasimme koko listan lisukkeineen, joten saimme oikein kattavan kuvan ravintolan tarjonnasta.
Poroa

Ruoka oli maukasta ja annokset olivat hauskoja ja kekseliäitä. Listalla oli yhdeksän pääruokaa ja neljä lisuketta, joita kaikkia siis kokeilimme. Erityisesti mieleen jäivät parhaina annoksina rapuvartaat nuudelisalaatilla, mozzarellajuustopitzat ja sipulinyytit. Kaikki annokset olivat kuitenkin oikein maistuvia. Myös jälkiruuaksi tilaamamme donitsit olivat suussasulavia.

Annokset tulivat pöytään metallisilla tarjottimilla ja erilaisissa mitoissa ja tarjoiluvadeissa. Ihan emme tätä ideaa ymmärtäneet. Kauniit annokset ja lisukkeet olisivat tulleet paremmin esille arvoisissaan tarjoiluastioissa.

Hintataso Adamsissa oli edullinen. Annoksien hinnat pyörivät 15 € molemmin puolin. Palvelu oli ystävällistä, joskin ajoittain hapuilevaa. Menköön tällä kertaa uuden ravintolan käynnistämisen piikkiin... Kaiken kaikkiaan ravintolasta; ruuasta, tunnelmasta ja palvelusta jäi päällimmäiseksi hyvä fiilis.


Erottajankatu 15-17
Aukioloajat ravintolan puolelle:
Ke-la 17-23Ei kommentteja:

Lähetä kommentti