perjantai 11. marraskuuta 2011

Ravintola Copas y Tapas 1.11.2011

Copas y Tapas on sympaattinen ravintola Fabianinkadulla. Sijainti on muuten loistava. Tiistai-iltana ravintolassa oli jonkin verran porukkaa, mutta pöytä löytyi meillekin ilman varausta. Tunnelma Copas y Tapaksessa oli rauhallisen leppoisa. Ravintola on kahdessa tasossa ja valaistus sopivan hämyisä. 

Ravintolan konsepti on poikkeuksellinen verrattuna moneen muuhun. Varsinaista menuta ei ole, vaan tarjoilija kyselee asiakkaan mieltymykset ja sen mukaan kokit rakentavat esimerkiksi Tapas-lautasen. Meiltä tiedusteltiin mm. kuinka nälkäisiä olemme ja millaista ruokaa haluamme syödä (lämmintä vai tapaksia) ja olemmeko jollekin ruoka-aineelle allergisia. Kantapään kautta oppineena osasin tässä kohtaa kertoa, etten välitä ankanmaksasta - muita inhokkeja ei tainnut löytyä ;). 

Me molemmat päädyimme neljään tapakseen, jotka jaoimme vielä keskenämme, joten pääsimme maistelemaan kahdeksaa eri tapasta. Tapaksien kanssa nautimme tarjoilijan suosittelemaa punaviiniä. Paikan kaikki viinit ovat Torresin viinejä.   

Tapas-annoksemme sisälsi siis neljä eri tapasta. Tapakset olivat kauniita ja hyvän makuisia.  Suosikkini oli Tonnikala-tapas. Annokset olivat kauniita!
Kooltaan Tapakset olivat aika pieniä. Neljä tapasta toimivat pieneen nälkään, mutta pääruokana varmasti tarvitsisi useampia. Viiniä valkatessa en miettinyt yhtään hintaa - jälkikäteen olisin kyllä halunnut nähdä viinilistan ja viinien hinnat. Juomamme lasi oli kai kohtuuhintainen - vaikka Tallinnan viikonlopun jälkeen kotimaiset hinnat tuntuivat yllättävän korkeilta ;).
Copas y Tapas on mielenkiintoinen paikka. Konsepti on hauskan erilainen ja piristävä. Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa. Kiva piipahdus oli täällä! Suosittelen! 

Osuma.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti