maanantai 5. syyskuuta 2011

Ravintola Benjam's Bistro 3.9.2011


Töölöön päätimme suunnata lauantai-iltana kolmen hengen porukalla. Töölössä sijaitsee pieni italialainen ravintola Benjam's Bistro, jossa olen useaan kertaan käynyt, mutta nyt en hetkeen. Lenkkeilyt Töölönlahden upeissa maisemissa kasvatti nälkää ja puoli seiskan aikaan illalla olimme todella valmiita nauttimaan ruuasta.  

Tunnelma
Paikka on pieni ja sympaattinen. Ulkoapäin ei paikasta osaa oikein mitään päätellä etukäteen. Tunnelma oli täällä vilkas ja mutkaton. Meidät otettiin ystävällisesti vastaan ja muutenkin henkilökunta oli hyväntuulista ja reipasta porukkaa. Paikan sisustus ei kummemmin säväyttänyt. Seinillä on muutamia valokuvia. 

Ruoka
Benjam's Bistron lista on laaja. Täältä löytyy laaja valikoima alkuruokia, pastaa, pizzaa, lihaa, kalaa jne. kuin myös valmiita menuita. Alkuun otimme Bruschetat. Tarkoituksenamme oli jakaa leivät, mutta tilaamisessa kävi jokin väärinkäsitys, koska saimme kaikki omat annokset. Tämä ei haitannut, koska nälkä oli kova ja leivät hyviä. Leivät oli paahdettu rapeiksi ja päällä oli runsaasti tomaattia ja mozzarellaa, tuoreet ja hyvät raaka-aineet.


Bruschetta
Pääruuiksi valkkasimme Melazane al Forno (munakoisoa, parmesaania, mozzarellaa, parmesania, tomaattikastiketta uunissa valmistettuna) ja Spaghetti al Nero di Seppia
(pieniä mustekaloja, valkosipulia, mustekalan mustetta, tomaattikastiketta).


Munakoisopaistos oli täydellisen hyvää. Tomaattikastike oli selvästi pitkään valmistettua; pehmeän makuinen, mutta maistuva. Munakoisoa oli annoksessa runsaasti, samoin juustoa. Lisäksi annos tarjoiltiin tulikuumassa vuoassa, joten ruoka pysyi koko ruokailun ajan kuumana. 

Munakoisopaistos
Spagetissa oli mustekalan paloja runsaasti ja annos oli iso. Se olisi kuitenkin kaivannut jotain lisää, kenties pähkinää tai jotain muuta narskuvaa.

Spaghetti
Palvelu
Palvelu Benjam's Bistrossa oli perushyvää ja välillä hauskaakin. Palvelu toimi ja sujui, emmekä missään kohtaan joutuneet odottelemaan. Rentoa ja kivaa meininkiä oli henkilökunnalla. Olimme tyytyväisiä. 

Hintalaatusuhde
Tässä ravintolassa ruokailukokemukset ovat olleet vaihtelevia, emmekä aina ole olleet niin tyytyväisiä. Tällä kertaa ruoka oli odotusten mukaista ja edullista. Bruschetat maksoivat 6 € ja pääruuat vähän päälle 10 €, aika edullista siis. Lasillinen talon viiniä oli 5 €. 

Tunnelma 8
Palvelu 8+
Ruoka 8+
Hintalaatusuhde 8,5Dagmarinkatu 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti