keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ravintola Zen Sushi 23.8.2011

Ravintola Zen Sushi on pikkuruinen mesta Kruununhaassa. Täällä piipahdimme pikaisella lounaalla. Kahdentoista aikaan paikassa ei ollut juurikaan jonoa ja pääsimme heti tilaamaan susheja. Zen Sushiin mahtuu ehkä kymmenen ihmistä sisälle syömään ja ulkona on myös pari pöytää. Aurinko paistoi yllättävän lämpimästi ja onneksemme meille vapautui pieni pöytä ulkoa. Vielä kun löysimme sisältä yhden jakkaran, niin mahduimme kaikki ulos syömään.

Lounaalla oli tarjolla kolme erikokoista sushilajitelmaa; kahdeksan, kymmenen ja kahdentoista kappalees setit. Hinnat olivat ihan sopuisia: 8,50 € - 12,50 €. Lounaslajitelmaan kuului mukaan tee. Kymmenen kappaleen sushilajitelmaan kuului laaja valikoima erilaisia susheja ja kahdentoista kappaleen lajitelmaan samat setit vähän laajempana versiona. Sushit olivat ihan kelpo tavaraa. Nigirit pysyivät hyvin koossa ja kala oli tuoretta ja hyvän makuista. Tonnikalamajoneesi oli oikeinkin hyvää, samoin yllättävän hyvää oli tofu. Hyvänkokoinen setti lounaalle.


Palvelu oli perusmenoa Zen Sushissa. Tällä kertaa oli tärkeintä, että lounas hoitui nopeasti. Susheja emme joutuneet kauaa odottamaan ja niiden syöminenkin taisi sujua aika vauhdikkaasti. Paikan sisustukseen en juurikaan kiinnittänyt huomiota, mutta ulkopöydät olivat oivalla paikalla; saimme nauttia sushien ohella ihanasta auringosta!


Arvio: 8,5

Snellmanninkatu 16 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti