perjantai 23. syyskuuta 2011

Peter Luger Steakhouse, New York

Brooklynissä sijaitseva pihviravintola, josta ei siis todellakaan saa muuta kuin pihvejä! Olemme yrittäneet varat pöydän tänne aikaisemminkin, mutta emme onnistuneet. Nyt teimme varauksen noin kuukautta ennen ja saimme pöydän.

Ravintolan palvelu oli ystävällistä, ei kuitenkaan mitään erityistä. Tunnelma ravintolassa muistuttaa jollain tavalla saksalaista oluttupaa (kuitenkin ilman nahkahousuja, olutta ja laulua), mutta sisustus tuo tämän mieleen.

Skippasimme kokonaan alkuruuan, koska tiesimme, että pihvit ovat isoja. Tilasimme pihvin kahdelle (89.90$) ja ruokaa oli kyllä riittävästi! Lisukkeeksi söimme uuniperunat voilla ja ranskankermalla (a 5.90$). Liha tarjoiltiin suurelta kuumalta tarjottimelta ja se oli valmiiksi leikattu. Pihvin kanssa joimme lasit punaviiniä (a 11$). Laskun loppusummaksi tuli noin 150$. Minä olin ruokailun päätteeksi sitä mieltä, että paikka on yliarvostettu. Olen kyllä syönyt parempaakin pihviä, valitettavasti. Ylistetty pihvikastike maistui vähän thai chili kastikkeelta. Toinen ruokailija (tällä kertaa ei Pauliina) piti ruuasta enemmän ja oli sitä mieltä, että paikka oli hintanasa arvoinen. Paikka on todellisia pihvin rakastajia varten! Itse en menisi uudelleen, mutta ei käynti kadutakaan. http://www.peterluger.com/

Ruoka ***
Palvelu ***
Tunnelma ***

1 kommentti:

  1. Me saimme loistolihaa, kastiketta emme ottaneet ja alkuruoatkin älysimme jättää väliin, kun katselimme naapuripöytiin kannettavia annoksia. Leipä oli myös erittäin hyvää, mutta sitä en paljoa maistellut, kun pihvi oli tulossa.

    Parempi mielestäni kuin Keens.

    VastaaPoista