perjantai 23. syyskuuta 2011

Craftbar, New York, Tom Colicchio, 900 Broadway

Ravintola on melko suuri ja sisustettu modernisti. Valkoisten pöytäliinojen päällä oli ruskeaa pakettipaperia (luomassa casual dining ilmapiiriä???), joka ei mielestämme ollut kovinkaan hyvä ratkaisu. Palvelu pelasi perinteiseen amerikkalaiseen tyyliin. Olut ja viini lista oli turhan monimutkainen ja vaihtoehdot hintavia. Tilasimme alkuun drinkit, minä otin martinin (a 11$), joka oli tehty finlandia vodkaan.

Alkuruuaksi valitsimme friteerattuja makkoroita, jotka olivat maustettu salvialla (Sausage Sage Leaves 8$), jotka tarjoiltiin sitruuna aiolin kanssa. Nämä nyytit olivat taivaallisia, mutta suomalaisesta näkövinkkelistä en nyt ihan makkaroiksi kutsuisi, olivat sen verran lihaisia. Lisäksi valitsimme juustofonduun (Pecorino Fondue, Acacia Honey, Hazelnut, Pepperoncini 11$), jonka jokainen elementti toimi täydellisesti.

Pääruuaksi valitsimme listan ulkopuolelta päivän annoksen: häränhännällä täytettyjä ravioleja. Liha oli taivaallisen hyvää, mutta kastike ja lisukkeet eivät olleet meidän mieleemme. Pääruuan kanssa nautimme lasit punaviiniä (a 12$). Jälkiruuaksi otimme lämpimän brownien, suklaakastiketta, kermavaahtoa ja banaanijäätelöä (Warm Brownie, Chocolate Sauce, Whipped Cream, Banana Ice Cream 10$) sekä kahvia ja teetä. Minun makuuni brownie oli liian kuiva ja annos kokonaisuudessaan melko mitään sanomaton, jäätelö oli kutenkin todella hyvää!

Loppusumma illalliselle oli 150$ kahdelta. Jotain jäi puuttumaan, mutta menisin kyllä uudelleen, sillä ruoka oli korkealaatuista ja lista laaja, joten paljon olisi vielä kokeiltavaa. Sopii monenlaisiin tilanteisiin, rentoon menoon ja vähän juhlavampaankin. http://www.craftrestaurant.com/craftbar.php

Ruoka ***1/2
Palvelu ***
Tunnelma ***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti