Saapuessamme ravintolaan paikalla oli muutama asiakas. Tarjoilija toivotti meidät iloisesti tervetulleiksi. Pöydän saimme itse valita. Ravintola oli sisustettu tyylikkäästi. Tarjoilijalla oli koko illan kauhean kova kiire. Alkuun otimme olutta ja kuohuvaa, tämän jälkeen juomista ei tultu kysymään, joten emme sitten ottaneet mitään...ehkä parempi näin ;-)
Alkuun pöytään saapui Meze-lajitelma. Se sisälsi marinoituja sieniä, viininlehtikääryleitä, hummusta, taboulehia, falafelia, laban bikhiaria ja pita-leipää. Suosikkejamme olivat sienet (ei löydy listalta) ja falafel, myös hummus oli loistavaa. Viininlehtikääryleet eivät olleet oikein meidän makuumme - joku outo maku hämäsi meitä kovasti.
Pääruuaksi pöytään saapui Mashawe; grillatut kanan -ja naudanlihavartaat ihanan raikkaan ja hiukan kirpeän kastikkeen kera. Kana oli loistavaa, mureaa ja miedosti kanelilla maustettua. Enpä ihan hetkeen muista, koska olisin näin hyvää kanaa ravintolassa syönyt! Naudanliha oli sen sijaan kuivaa ja loistavan kanan rinnalla aika heikko esitys.
Jälkiruuaksi saimme valita jäätelön ja sorbetin välillä. Molemmat - sekä jäätelö että sorbetti - olivat ravintolassa paikan päällä valmistettuja. Molemmat annokset maistuivat hyvältä, mustikkasorbetissa maistui ihanasti oikea mustikka. Vaikka annokset olivat hyviä, eivät ne mielestämme kuitenkaan olleet aivan autenttisia libanonilaisia jälkiruokia.
Farougen viiniistalta löytyy paljon libanonilaisia viinejä, mutta myös yllättävän paljon muun maalaisia viinejä. Näitä emme kuitenkaan maistelleet edellä mainituista syistä.
Kaikenkaikkiaan ravintola ei oikein vakuuttanut. Helsinkiin on ilmestynyt viime vuosina paljon uusia ja hyviä ravintoloita, joten kilpailu on kovaa. Tässä kilpailussa Farouge ei nyt kovin hyvin mielestämme pärjännyt tällä kertaa - aikaisemmat vierailut Farougessa ovat olleet oikein hyviä.
Palvelu 8
Tunnelma 8
Ruoka 8
Hintalaatusuhde 7
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti